0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu işlemden sonra evde ayna falan kullanmanıza gerek kalmaz. [emoji14]Bu arada bende jant için Cuma günleri para toplamayı düşünüyorum. Bizim araba da kapak jantlı da. [emoji4]
arabayı cama yakın çektim camdan çıkıp bakıyoruz 4. kattan bile gösteriyo
Sonuç gayet iyi olmuş YASİN.Quik Detailer bereketsiz ama can feda. Bende de çok az kaldı, dert etme. Başlangıcı yaptın, bir dahaki uygulaman çok daha iyi olacak. Kilin faydasını görmene de sevindim. Gerçekten denildiği kadar var. Bu akşam kendini fazla yorma, yat dinlen.
eger ürünlerden memnun kaldınsa sevindim güzel titiz keyifli kullanmalar artık.sanırım çizikler açısından da memnın kaldın.bence gayet güzel olmuş eline koluna saglık.daha sonraki uygulamalarında dahada güzel olcak.ama şu haliyle bile fazlasıyla iyi bence.o görüntü hep teşvik ediyor zaten verdigin emege deydigini anlıyorsun. maşallah nazar degmesin.quik detayler yükselinde dedigi gibi candır.bereketsiz filan ama gerçekten birçok etkisini yaptıktan sonra görüyorsun.ben o ürünü çok tutumlu kullanıyorum cimrilik yapıyorum tekrar hayırlı olsun bol bol yeticektir o cila diye düşünüyorum sana
100 luk fışekle yapiyim deseydin elinde kalanlarla yapardin sana melzeme parasi cikardi sonuç çok iyi olmuş benide gaza getiriyosunuz böyle konularla yeni geldim istanbula bugun benzincide yikattim pisligi gitti biraz pazartesi detayli giriyorum arabaya koltuklari temizliycem arabanin içi leş gibi kokuyor bundan sonra sigarada içmiycem içinde en kötü yani bu
Yukarıda da yazdım ya ben de Yüksel abiden gaza geldim yoksa verip parasını boyacıda veya serviste yaptıracaktım. Ama bu tabloyu görmek bir harika onu diyim. Hele o bulutlarla tamponda auris yazısı okumak bir harika dostum
bende yakinda bombayi patlaticam yari gidip konuşmam lazim içini yapicam , cilada yaparim motor yikama olayini araştiriyorum onuda yapcam prof makinam olaydi iyiydi
prof makinada sana katılıyorum 5 megapikselle ne kadar zor oluyor ya tampondaki auris yazısını çekemedim ona yanıyorum bi makina şart ya da z2 20.7 mp
başlangıç için fazlasıyla güzel maşallah.güzel güzel pisletin
tişikkirlir
Maşallah.Fotoğrafta Alman menşeili ürünler gördüm, Sonax bence bir numara. Torpido spreyini kullanıyorum. Buradaki deneyip kullandığım her bir üründen daha üstün. Ambalaj üzerinde ne iddia ediyorsa tam yapıyor.