Gönderen Konu: Corolloma Check List :D  (Okunma sayısı 2255 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
Corolloma Check List :D
« : Ağustos 08, 2014, 23:46:03 »
Merhaba ,

Yeni aracın tadı hep farklı oluyor ve insanın birşeyler yapası geliyor. bende kendi zevkime göre bir check list yaptım ve fırsat buldukça tamamlıyorum. sizlerle de paylaşmak isterim belki haşuna giden arkadaşlarım olur ise fikir sahibi olurlar.

Serviste Ekletilenler;

• 2 Yıl uzatılmış garanti 565 TL
    Orj park sensörü Arka 250 TL
    Otomatik Cam kapama kiti (kumandadan) 130 TL
    Spor Pedal Seri 50 Tl (dışardan temin ettim) N11.com da bulabilirsiniz.
    bagaj havuzu hediye olarak aldım (kesinlikle tavsiye ederim, int daha uygun satışı var)
    Kauçuk Paspas hediye (kışın kullanmak için bagajda bekletiyorum)

Dışarıda Yapılanlar;

• Ziebart Ultra Boya Koruma 335 TL Bostancı Ziebart
    Ziebart Koltuk Koruma Ücretsiz Bostancı Ziebart
    Üst Cam çıtası 160 TL sahibinden.com dan aldım 1-1 uyumlu ve sorunsuz.
    Spoyler 150 TL boyalı fiyat aldım Dudullu da yerden gidip görüp karar vereceğim resimlerini eklerim
    Cam Filmi Solarmax marka ürün kullanan Bostancı Sanayide Hak Cam var , Sonax ile aynı ürünü kullanıyorlar 300 TL fiyat ve 10 Yıl garanti verdiler ama henüz karar veremedim :(
    Aydınlatma için tüm ampullerin (farlar hariç) beyaz SMD LED ile değişiyorum. Çinden sipariş verdim 15-20 güne gelir. Harita, tavan, makyaj, bagaj ve plaka sökmeyi becerebilsem geri viteside led ile değiştireceğim çok güzel oluyor önceki arabamda yapmıştım.
bunların dışında krom aksesuar olarak eğer isteyen olur ise aşağıdaki linkleri inceleyebilirler. ben çok fazla krom aksesuar görüntü kirliliği olur düşüncesi ile almaktan vazgeçtim ama zevk meselesi :)

Krom Aksesuar Linleri;

Spoyler
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-spoyler-2013%2C2014-boyali-fiyati-tuningset-173342049/detay

Üst Cam Çıta
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-sdizayn-toyota-corolla-2014-uzeri-krom-cam-ust-citasi-4-parca-174007667/detay/

Kapı Kolu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-sdizayn-toyota-corolla-2014-kapi-kolu-4-kapi-174387858/detay/

Ön Tampon Altı Çıta
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-2013-2014-krom-on-tampon-alti-citasi-p.celik-150211682/detay

pedal Seti
http://www.n11.com/toyota-corolla-otomatik-kaydirmaz-pedal-seti-P27568774

Bagaj Altı Çıta
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-2013-2014-krom-bagaj-alti-citasi-paslanmaz-celik-150224516/detay/

İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Toyota Club Türkiye

Corolloma Check List :D
« : Ağustos 08, 2014, 23:46:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolloma Check List :D
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2014, 01:38:30 »
merhabalar aracınız hayırlı uğurlu olsun maşallah :)

spoiler almayı düşünüyorsunuz,bakacağınız ürün servisin sattığı gibi bire bir uyumlu olursa bende almayı düşünebilirim. ama ilandaki ürün servis montajı gibi duruyor hatasız. ama adamlarda bunun gibi yaptılarsa güzeldir buna dikkat edin. önemli olan bagaj ile paralel olacak ve logo kısmı yukarıda kalmayacak. siz beğenir alır foto paylaşırsanız bende almayı düşünüyorum :)

cam filmi olarak istanbulda llumar ahmet diye biri varmış ona llumar marka yaptırın daha iyi cam başı 50 tl den 250 tl :) isterseniz ön camada eeeen açık filmi yaptırın 300 tl ye kaliteli ürün kullanın. solarmax çok bilinen bişi değil sanki.

ön tampon altı ve bagaj kromajını @Gökhan Yılmaz (28367) bey yerine gidip almıştı yardım alabilirsiniz

kapı kolları değişik ve güzel :) ama anahtarsız girişe uymaz :(
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2014, 11:26:22 »
Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben 2 yıl garanti uzatma yaptırmazdım o fiyata ama tercih meselesi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2014, 12:32:30 »
Biz 900 ₺ ye protect ve 2 yıl garanti yaptırmıştık
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2014, 14:18:41 »
Aracınız hayırlı olsun öncelikle :)
Cam çerçevesini komple krom yapmışınız benim çok hoşuma gitti. Cam filmini de llumar ahmete yaptırın bence türkiyede onun adını duymayan kimse yoktur. Sağlam çalışan yer anlayacağınız. Spoiler eğer reimdeki araca kendileri taktıysalar çok güzel işçilik yapmışlar demektir.Yerinde gidin görün iyi yaparlarsa taktırın ama bence ondan önce bi servisten pazarlık yaparak son fiyat alın derim. Bana 750 dediler de 550 ye falan takarız dediler almaya gittiğimde daha da ineceğini düşünüyorum.Sonuçta orjinal olması daha güzel olur arada çok kayda değer fark olmazsa.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2014, 19:20:23 »
Herkese tesekkurler

Uzatilmis garanti evet tercih meselesi bizim icin avantajli olacagini dusunduk.

Kapi kolu hos duruyor ama cok krom olur mu endiseliyim :)

Spoyler icin haftasonu gidemedim ama hafta ici gidecegim ins. Eger aklima yatarya zaten fotifraflari eklerim

Lumar ahmete fiyat sordugumda on cam haric 350 tl dediler :( sizin dediginiz gibi olsa hemen yaptirirdim ama on cam dahil sanirim 400:450 gibi bir fiyat cekeceker siz bu fiyati ne zaman aldiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 10, 2014, 20:51:02 »
Yasinin dediği gibi cam çerçevesi çok iyi durmuş bencede :) spoiler konusundada yasine yine katılıyorum işçilik böyle mükemmel ise ben almayı isterim :)
Solarmax yerine llumarı tercih ederdim ben ki diğer markalara bakarsak (sonax ve ziebart) bunlardan daha kaliteli bir marka. Bu fiyatı başka forumlardan aldım biz 3m yaptırdık 300 ₺ ye, llumar ahmette cam başı 50 ₺ yapıyorlar denildi bana , ön cam ısı tutması için çok faydalı olur hepsine 400 civarı bi fiyat alırsanız hiç düşünmeden llumar markayı tercih edin :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 3000
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2014, 11:55:47 »
Öncelikle araç güzel olmuş hayırlı olsun bir sorum olacak pedal setini bende aldım ama anladığım kadarıyla montajı öyle kolay birşey değil, siz montajı kendinizmi yaptınız yoksa dışarıdamı yaptırdınız dışarıdaysa kim olduğunu paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ağustos 23, 2014, 20:36:20 »
Öncelikle araç güzel olmuş hayırlı olsun bir sorum olacak pedal setini bende aldım ama anladığım kadarıyla montajı öyle kolay birşey değil, siz montajı kendinizmi yaptınız yoksa dışarıdamı yaptırdınız dışarıdaysa kim olduğunu paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba gaz ve fireni serviste taktirdim. Ayak dayama icin sakin deldirmeyin alti bos cunku guclu bir yapistirici kullanin cok saglam oluyor.

Eger sarli tornavida varsa belki bedallari sizde takabilirdiniz.

Gaz pedali : direk plastige vidalari ile tutturabilirsiniz. Elle mumkun degil sarjli alet kullanin

Fren : firenin ustundeki plastigi cikarip metale monte etmis servis belki sizde yapabilirsiniz.