0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar toyota corolla 2006 model terra 1.6 benzinli'ye sahibim.Polen filtremi sökmeyi öğrendim içinden çıkanları görünce şoke oldum.İnternetten ucuz bir tane sipariş ettim ancak sokete yerleşmedi iade ettim.Şimdi bana uyumlu olan bir polen filtresi önerebilir misiniz?Servisim 72 tl dedi şoke oldum.2006 model benzinli corolla.Önceden kullanan verim alan biri varsa sevinirim.Çünkü aracım içerideki havayı kullanmadan yani sadece AC açıkken soğutamıyor.
Bu hafta bende servisten parça fiyatlarını öğrendiğimde şoke olmuştum. Adamlar resmen soyuyor halkı. Verdikleri fiyatları konumda paylaşmıştım tekrar burada yazayımçavdarlı - Akkoyunlu (bursa) orjinal parçalarhava fltr 57polen fltr 74yağ fltr 26buji 48Yorum sizin Bu paralara servis dışı 3 kez bakım yapılır...
EBay veya amazondan da alinabilir, bir de RockAuto.com var. Orijinali 10 dolar civari.
Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Klima radyatörü demişsiniz tam olarak neresi ? Arabanın radyatörünü mü kastediyorsunuz yoksa klimanın radyatörü ayrı mı ?Radyatöre basınçlı su sıkmak radyatör peteklerinin şeklini bozmaz mı ?Motoru ve klimanın olduğu yeri motor temizleyicilerle iyice temizledim parladı resmen ama başka bir temizlik varsa yol yordamı söylemenizi beklerim.TeşekkürlerAyrıca unutmadan asakashi tozu filtrede tutmak için tasarlanmış filtrelizasyon miktarı artmış ama klima veriminde bir düşüklük olacak mı ?
Ayrıca unutmadan asakashi tozu filtrede tutmak için tasarlanmış filtrelizasyon miktarı artmış ama klima veriminde bir düşüklük olacak mı ?