0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dostlar biz bu konu ile alakalı olarak heeh hemen hergün haber yapıyoruz zaten.yıllardır bu konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz ama yaptığınız haberler bazen etkili olmuyor bazen istenilen yerlere ulaşamıyor ....siz değerli dostlardan bu tür haberleri çocuk istismaları ile alakalı haberleri abartıya kaçmadan moral bozamadan sadece tehlikeye dikkat çekmek adına facebookta yada üye olduğunuz diğer formlarda paylaşım okunmasını bilgi edilmesini sağlamanızdır.
devletle alakası olan bir durum değil. tamamen ailelerin sahip çıkamaması. benim işim öğrenciyle olduğu için gayet iyi biliyorum. 10 ile 15 yaş arası çocuklar benim mesaimden fazla dışarılarda geziyorlar. parklarda ne yaptıkları belli değil. aileleriyle samimi olduklarımın çocuklarına ben bile müdahele edebiliyorum kimi zaman. dükkanımı sabah 6:30 açıyorum akşam 21:00 kadar. özellikle anası babası çalışan insanlar çocuklarından bi haberler. çocuğumun arkadaşı kim, kimlerle takılıyor, okuldan sonra nereye gidiyor, hatta okula gidiyor mu. öncelikle bunları halletmek gerek. yetkilileri suçlamak en kolayı.allah ölenlerin ailesine kolaylık versin. zor bir durum. ders almak lazım.
inşallah şu yada bu şekilde uyuşturucu illetinden kurtuluruz mübarek cuma gübü dua niyetine geçsin ...