Gönderen Konu: Pasta cıla sonrası cızık  (Okunma sayısı 3356 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20770
  • Model Yılı: '12
Pasta cıla sonrası cızık
« : Ağustos 07, 2014, 01:54:03 »
Aracıma bugun pasta cıla atıldı avcılar sonkarda  aksam ısık vurunca ön koputun ustunde yuvarlak yuvarlak fırca cızıgı gıbı çızıkler var.
Bu normal mi? yoksa islemler yanlısmı yapılmıstır ona göre aracı tekrar servise götürecegim

Toyota Club Türkiye

Pasta cıla sonrası cızık
« : Ağustos 07, 2014, 01:54:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Pasta cıla sonrası cızık
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2014, 02:00:56 »
küçük küçük ne çizilmiş gibi nede çizilmemiş gibi ince ince yuvarlak yuvarlark çizgiler sanırım dediginiz.bunlar işlemi  yapan kişiden kaynaklı ve kullandıgı malzemeden kaynaklı.geçirilmesi zor olmıyan küçük sıkıntılar
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2014, 02:04:17 »
küçük küçük ne çizilmiş gibi nede çizilmemiş gibi ince ince yuvarlak yuvarlark çizgiler sanırım dediginiz.bunlar işlemi  yapan kişiden kaynaklı ve kullandıgı malzemeden kaynaklı.geçirilmesi zor olmıyan küçük sıkıntılar

Aynen abi eger hata Sonkar'daysa yarın götürüp yaptıracagım yoksa boşuna gitmeyeyím 2 haftadır cıkmıyorum Sonkardan artık bıktım gitmekten kimsenín iş yaptıgı yok cünkü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2014, 02:09:07 »
Aynen abi eger hata Sonkar'daysa yarın götürüp yaptıracagım yoksa boşuna gitmeyeyím 2 haftadır cıkmıyorum Sonkardan artık bıktım gitmekten kimsenín iş yaptıgı yok cünkü

aracınızı hiç görmedigim için öncesi ve sonrası durumuna göre yorum yapamıyorum ama bu kılcal çiziklerin önceden olup olmadıgını bilmiyorum eger yoksa ve bu işlemden sonra ortaya çıktılarsa kullanılan ped veya el işçiliginden kaynaklı bir sorun.çözümüde oldukça basit giderilmez birşey degil içiniz rahat olsun.gözünüze batıyorsa eger gisdin gösterin böle böle bu işlemden sonra oldu bunlar öncesinde kesinlikle yoktu daha öncedende bu işlemleri yaptırdım çünkü.bu sıkıntının giderilmesini istiyorum deyin ve gidersinler.itiraz ederlersede şikayetedin derim ben.kafanıza takılmasın herzaman basit birşeklde çıkarılabilir yokedilebilir bir durum bu.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2014, 02:15:17 »
aracınızı hiç görmedigim için öncesi ve sonrası durumuna göre yorum yapamıyorum ama bu kılcal çiziklerin önceden olup olmadıgını bilmiyorum eger yoksa ve bu işlemden sonra ortaya çıktılarsa kullanılan ped veya el işçiliginden kaynaklı bir sorun.çözümüde oldukça basit giderilmez birşey degil içiniz rahat olsun.gözünüze batıyorsa eger gisdin gösterin böle böle bu işlemden sonra oldu bunlar öncesinde kesinlikle yoktu daha öncedende bu işlemleri yaptırdım çünkü.bu sıkıntının giderilmesini istiyorum deyin ve gidersinler.itiraz ederlersede şikayetedin derim ben.kafanıza takılmasın herzaman basit birşeklde çıkarılabilir yokedilebilir bir durum bu.

Abı vardı ama bukadar degıldı zaten aracımın uzerınde bırkac hata yaptıkları ıcın cok ucuz bı fıyat cektıler bende yaptırım dedım hem onlar gıder hemde ufak tefek ızler vardı onlar temızlenmıs oldur dedım. Ufak tefek cızıklerım gıtmıs araba yolda tekrar gosterır oldu ama gece ısıgın altında gorunce o cızıklerı tereddutde kaldım benım bıldıgım kadarıyla pasta cıla sonrasında arabada o tarz hıcbır cızık kalmaması gerekıyor ama yanlısda bılme ıhtımalım var onun ıcın sızlere sorayım dedım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2014, 02:21:45 »

Abı vardı ama bukadar degıldı zaten aracımın uzerınde bırkac hata yaptıkları ıcın cok ucuz bı fıyat cektıler bende yaptırım dedım hem onlar gıder hemde ufak tefek ızler vardı onlar temızlenmıs oldur dedım. Ufak tefek cızıklerım gıtmıs araba yolda tekrar gosterır oldu ama gece ısıgın altında gorunce o cızıklerı tereddutde kaldım benım bıldıgım kadarıyla pasta cıla sonrasında arabada o tarz hıcbır cızık kalmaması gerekıyor ama yanlısda bılme ıhtımalım var onun ıcın sızlere sorayım dedım

onların adı genelde hare larak geçiyor.ve flash ışıgı yada gece ışıgı altında daha çok belli oluyor.belkide o durum öncedende vardı fakat sonuçta pasta cila boya koruma vs yapıldı sanırım açıkcası  gitmesi gerekirdi.gidermeleri gereken bir hata bu.bence gidip sölemenizde yarar var.şayet canınız sıkılır konu çok kötü yerlere gider karşı taraftan dolayı direk bir hara giderici alıp ucuz fiyatlara siz bile giderebilirsiniz bu durumu oyüzden çok sıkıntı etmeyin.şuan gidermeleri gereken bir durum bu yapmaları gereken bir durum.çok neşenizi bozmadan konuşarak umarım bu sorunu karşı tarafa yaptırabilirsiniz.sonkarı bilmedigim için onlar hakkında bir yorum yapamam.ama tek sölicegim şey büyük bir sıkıntı degil hatta hiç degil.gayet basit birşeklde giderilir.içiniz rahatolsun.umarım hallederler.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ağustos 07, 2014, 02:25:48 »
onların adı genelde hare larak geçiyor.ve flash ışıgı yada gece ışıgı altında daha çok belli oluyor.belkide o durum öncedende vardı fakat sonuçta pasta cila boya koruma vs yapıldı sanırım açıkcası  gitmesi gerekirdi.gidermeleri gereken bir hata bu.bence gidip sölemenizde yarar var.şayet canınız sıkılır konu çok kötü yerlere gider karşı taraftan dolayı direk bir hara giderici alıp ucuz fiyatlara siz bile giderebilirsiniz bu durumu oyüzden çok sıkıntı etmeyin.şuan gidermeleri gereken bir durum bu yapmaları gereken bir durum.çok neşenizi bozmadan konuşarak umarım bu sorunu karşı tarafa yaptırabilirsiniz.sonkarı bilmedigim için onlar hakkında bir yorum yapamam.ama tek sölicegim şey büyük bir sıkıntı degil hatta hiç degil.gayet basit birşeklde giderilir.içiniz rahatolsun.umarım hallederler.

Cok tesekkur ederım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2014, 02:29:29 »
Cok tesekkur ederım

ricaederim.aracınıza bir sorun teşkiletmiyen çok küçük bir sorun bu.gidermeleri gerekiyor elinizden geleni yapın.genede saygısızlık eder yapmazlarsa üzülmeyin birdahaki boya koruma işleminizi orda yaptırmassınız ve birdaha yaptırıcagınız zaman çok kolay birşeklde yok olcak bir durum bu.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2014, 02:35:54 »
ricaederim.aracınıza bir sorun teşkiletmiyen çok küçük bir sorun bu.gidermeleri gerekiyor elinizden geleni yapın.genede saygısızlık eder yapmazlarsa üzülmeyin birdahaki boya koruma işleminizi orda yaptırmassınız ve birdaha yaptırıcagınız zaman çok kolay birşeklde yok olcak bir durum bu.

Yapmama gıbı bır ıhtımallerı yok artık cok fazla hata yapıldı aracım uzerınde her gıttıgımde yapılan her hatada genel mudurlerıne cıkıyorum oyuzden ıslemlerımı hemen hallettırıyorum ama sureklı bı sıkıntı cıkıyo bunuda duzelltırıcem sureklı olarak Toyota musterı hızmetlerıne sıkayette bulunuyorum umarım sonuc alıcam ve her gıttıgımde bı problem yasamayacagım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2014, 02:44:55 »
Yapmama gıbı bır ıhtımallerı yok artık cok fazla hata yapıldı aracım uzerınde her gıttıgımde yapılan her hatada genel mudurlerıne cıkıyorum oyuzden ıslemlerımı hemen hallettırıyorum ama sureklı bı sıkıntı cıkıyo bunuda duzelltırıcem sureklı olarak Toyota musterı hızmetlerıne sıkayette bulunuyorum umarım sonuc alıcam ve her gıttıgımde bı problem yasamayacagım

bencede öle gidermeleri gereken bir hata bu yani.mecbur giderecekler.saygı sınırını geçmesinler yeter.geçerlersede boşverin birdahakine gitmeyin diye dedim öneri olarak tabikide.ama içiniz rahatolsun diye gerçekten kafaya takılacak bir sıkıntı degil diyebilirim çok net bir şekilde.ama eger okadar sıkıntı yaşadıysanız degişiklik yapma zamanınız gelmiş demektir bence şahsi düşüncem zaten.umarım busefer mutlu ayrılırsınız dilerim.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 07, 2014, 09:13:25 »
Aracıma bugun pasta cıla atıldı avcılar sonkarda  aksam ısık vurunca ön koputun ustunde yuvarlak yuvarlak fırca cızıgı gıbı çızıkler var.
Bu normal mi? yoksa islemler yanlısmı yapılmıstır ona göre aracı tekrar servise götürecegim

Servisler pasta-cila işini pek beceremiyor, keşke dışarıda yaptırsaydın veya kendin yapsaydın. Doğru düzgün malzeme kullanıp pasta yapsalardı bu hareler giderdi demek ki işçilik iyi değil sorması ayıp kaç para verdin?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 07, 2014, 10:35:10 »
Mevcut görünen çizikler pasta cila makinesinin yaptığı dairesel çizikler zaten bu tür çizikler amatör ellerde oluyor .Herkes bu işi yapamıyor aracı daha kötü hale getiriyor .Naçizane tavsiyem gerçekten işin ehli bir yere verip bu durumdan kurtulmanız tekrar aynı yere götürerek ancak boyanızın incelmesine neden olursunuz bilginiz olsun .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2014, 11:58:21 »
 Makinanin izi olma ihtimali var mi makinada hare birakiyor cunku , avcilar sonkar zaten allah islah etsin silecege 80 tl vermistik orda sanirim
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE