0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar,bir akrabama ilk arabası olacak şekilde 2008 Corolla d 4d almak üzereyiz.Araç engelli aracı olarak alınmış ilk sahibinden.39.000 tl isteniyor ve kilometresi 36.000'de.(İlanı yok tanıdık vasıtasıyla) Boya değişen kaza yok.Tavsiye eder misiniz artıları eksileri ve fiyat olarak.Bu arada araç comfort.
Kullanıcıları daha iyi bilgilendirir ama bu 2006 sonrası d4d dizel motorlarda ya eksiltme sorunu yok muydu ben yanlış biliyor da olabilirim. Ona dikkat edin uğraşmayın fiyat olarak şu ara piyasa yüksek km ve kasa çok iyi hani kaçmayacak bir araba isa 37-38 bin verilebilir diye düşünüyorum
otomatik ise 40 bile eder. Yağ yakma sorunu, 2010-11 lerin bazı modellerinde varmış zaten birçoğu garantiden değişti. Buna neden olan ise 190 nm torkun 205 e çıkartılması olarak gösteriliyordu, belkide bazı motor parçaların hatalı üretimi falanda olabilir. Bende 27 binde 2012 corolla var, bizim araçlarda dpf (dizel partikül filtresi) bunuyor, araç belli bir km den sonra biriken kiri yüksek ısıyla yok ediyor, belli dönemde gereçekleşen bu işleme rejenerasyon deniyor ve aracı belli bir hızda sürmek gerekiyor, bildiğim kadarıyla sadece dpf yok, ve sizin araç: 205 tork değil 190 tork- makyajlı kasa değil- katlanır ayna ve far yıkama bulunmuyor- ayrıca aux ve usb (müzik sistemi) de bulunmuyor-fakat fazladan airbag var o araçta 7 veya dokuz adet olabilir, benim eski 2007 corollada 9 adet vardı. Yakıt olarak sakin kullanımda şehir dışı 4,2-4,7 lt şehir içi ise 5,7-6,3 lt arası tüketiminiz olur. Açıkçası ben aracımı çok seviyor ve beğenerek kullanıyorum, beğenmediğim tek şey ince olan boya katmanı kolay çiziliyor (beyaz opak renkten dolayı herhalde).