0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2012 model dizel auris aldım, maphre sigorta kaskojet yaptırdım 1360 lira, fiyat sizce nasıl ve firma hakkında olumlu olumsuz ne dersiniz.
2013 corolla 670 tl ak kasko..akbankın
bende 2013 kasımda aldığımda 1650 tl almışlardı sigorta ile 2050 tl küsür vermiştim . daha önce kasko kullanmadığımdan ve yaştan dolayı fazla aldılar sanırım ak sigorta. yaş 27 normalmi
2013 model 1.650 TL biraz fazla olmuş aracınız hybrid değil ise, hybrid ise normal. Ben 2013 yılında Auris'i sıfır aldığımda 1.250 TL vermiştim.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 07, 2014, 09:26:432013 yılı ile 2014 yılı kasko fiyatlarını kıyasladığınızda çoğu marka ve model için araç 1 yaş yaşlanmasına rağmen fiyatların arttığını göreceksiniz, çünkü geçen sene çok hasar ödemesi yapılmış ve bu yıl araç fiyatları çok arttı, çünkü artık kasko bedeli piyasa fiyatı ile belirleniyor.
aracım hybrid evet neyse seneye kaç tl dicekler bakalım .eğer piyasaya göreyse artar ama kişiselse düşer kaza yapmadıktan sonra sicili bozmazsak tabi allah korusun
Yhims maddi bedeni yani mali mesuliyet bedelini yüksek tutun.en az 50.000 mümkünse 100.000tl yapın .örneğin kaza yaptınız,lüx bir araca çarptınız ve 8/8 siz suçlusunuz.bu durumda trafik sigortası 25.000tl civarı hasara kadar öder üzerini kasko öder, mali mesuliyet düşük ise yetmediği yerden kendiniz ödeme yapmak zorunda kalırsınız
merhaba aracımın kasko su bitiyor geçen sene axa sigortadan 1.350 tl yaptırmıştı.uygun fiyat nereden alabilirim