Gönderen Konu: 2001 corollanın en donanımlı ve beğenilen serisi hangisi arkadaşlar?  (Okunma sayısı 1278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba,
Bende bir toyota seven olarak aranıza yeni katıldım, umarım bu güzel paylaşım forumunda sizlerle beraber bende hoş vakitler geçirir, toyota bilgimi en üst seviyeye çıkartırım:)
toyota almayı düşünüyorum ama çok teredütteyim galiba o da arabalar hakkında çok fazla bilgimin olmadığından kaynaklanıyor, yardımlarınızı esirgemesseniz çok memnun olurum.
Kafamda 2001 corollada karar kıldım, ama hangi serisini ve hangi motor hacmini alacağımı bilmiyorum çok kararsızım bu konuda, araba alım-satım sitelerine baktım ama çok birşey anlıyamadım, çok karışık.
Kendim arabada biraz donanımı, özelligi seviyorum. bu modelin en fullunü almak istiyorum,motor hacminin hem yakıt olarak uygun olması ama bunun yanı sırada motorun kuvvetli olmasını arabayı zorlamamasını istiyorum, motorda 1,4 mü yoksa 1,6 mı düşüneyim bilemiyorum, ve hangi serisini alayım.
Bu modeli  kullanan arkadaşlarım veya bu model hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın ilgisini bekliyorum.
teşekkür.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
bende 2001 1.4 vvti terra special ac corolla var yakıt olarak konfor olarak menunum hiç sıkıntı yok  performansıda 1.4 arabaya göre gayet başarılı fazla zorlamazsan seni üzmez fiyat olarakta 1.4 ler uygun 13-14-15 civarı 1.6 lar 15 ve üstü

alırken motoruna iyi baktır bu modellerde yag yakma sorunu var

şimdiden hayırlı olsun ;)
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
ben 1,3 kullanmış ve 1,6 ya geri dönmüş biri olarak
1,6 sol tavsiye ederim
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
2001 SOL SPECIAL EN DONANIMLISIDIR
Ama 2001 lerdeki motorlarda yağ yakma sorunu var bazılarının bloklarını serviste değiştirdikleri için onlar yakmıyor onları da bulman çok zor Ama yanılmıyorsan o kasanın son üretim yılı olan 2002 de o sorunu ortadan kaldırdılar 2002 sol special alabilirsin en donanımlısıdır Ama 2002 de yeni kasa da üretildi yeni kasa sol al derim  almışken 3-4 milyar daha ver yeni kasa al derim şimdiden hayırlı olsun.
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))