0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O yayın kısa ucu 2.resimdeki daha net telin bi ucu küçük kulaklı siyah parçanın deliğine geçer o siyah parça bi yere sabitlenir ama onu bilemiyorum diğer tel ucuda gri parçanın üçgen kanalına dikey üstten geçiyor düğmeye bastığınız zaman o küçük kanalın içine geçer düğmeyi tutar ikinci basışta tel yan taraftan çıkarak düğme dışarı doğru çıkar yayın izleri gri parçada belli oluyor tel sağa sola hareket edecek şekilde takılması lazım
Yardımınız için teşekkür ederim Yaşar bey.Dediğiniz şekilde yapmaya çalışıyorum ama o kadar küçük bir parçaki o yay elle tutmak mümkün olmuyor gerekli malzemelerimde yok beceremiyecem sanırım Birde Gri olan parça rezistans tuşuna ait. Bahsettiğiniz yay izlerinin aynısı siyah parçada da mevcut. Sizin dediğiniz gibi o küçük siyah parça nereye tutturulacak bir türlü çözemedim. Eğer pahalı bir parça değilse değiştirecem pahalıysa bu şekilde kullanmaya devam edecem sanırım.
Rica ederim bende siyah parçadaki kanalı sonradan farkettim peki cam ısıtma düğmesi basılı kalıyormu yoksa oda flaşör gibi elinizi bırakınca geri geliyormu benim tahminim o ince yay siyah küçük plastik parçanın içinden geçip iki düğmeninde kilit görevini görüyor tamir olmaz ise öyle kullanın dörtlü sürekli lazım olmaz bu şekil az bulunan ve satılan parçalar pahalı olur fiyatını bilemem
4lü flaşörün ve arka cam rezistans ışığının yanmadığını fark ettim bende kolay bir iştir diye modülü sökmeye karar verdim ampülünü değiştirirm diye düşünürken bu mümkün olmadı aksine birde 4lü flaşörün çift basamaklı olan tuşunu bozdum. Artık flaşöre bastığımda takılmıyor elimle tuttuğumda yanıyor yada kredi kartı sıkıştırırsam aktif olarak kullanabiliyorum.Vel hasılı kaş yaparken göz çıkarmak tamda buna deniyor. Sizlere danışmak istediğim bir tel çıktı nereye tutturacağımı bulamadım fotoğraf koyayım belki yardımcı olacak birileri vardır.
Valla çok uğraştım beceremedim vazgeçtim bende. Bu şekilde devam edecem artık.