süleyman bey tahminim her iki araçta aynı 1.6 motor, bence şehir içi ile aracınızın yakıtını ölçmeyin mantıksız geliyor. Çünkü aracınızın sorunu olmasa bile şehir içinde çok yakmanıza neden olan çok faktör var, bunlardan birkaçı araçtaki bagajdaki ekstra ağırlıklar, dur kalklarda araca ivmelenme için verilen gaz, kırmızı ışıkların bekleme süreleri ve trafiğin yoğunluğu kullanım tarzı, aracın bakımı, yaşı v.b. gibi onlarca örnek, ben size lpg tankınız boş iken, 10 liralık gaz alın, çevre yolu varsa orada 2500 devirlerde vites değiştirerek, 80-100 km hızlarda 5. viteste seyrederek gaz bitene kadar bir ölçüm yapın, aracınız dediğiniz gibi bakımlı ise 67- 70 km arası yapmanız gerek şehir içi yeri gelir 25 krş. yakarsınız yeri gelir 30 krş. yeri gelir 20 krş. yakarsınız bunun ortalaması size 25 krş. olarak yansır ben sizin aracınızda ayar sorunu yada başka bir sorun olduğunu sanmıyorum dediğim şekilde kullanımda bir uzun yol denemesi yaparsanız anlarsınız, örnek vereyim geçenlerde Antalya ısparta arası 116 km 15 tl. ile yaptım ancak bu rakamlara göre şehir içindede 16 krş dan fazla yakmamam gerekir, 3 krş. daha fazla yakarak ancak durum öyle değil 20 -22 kuruş arası yakıyorum bence bunun açıklaması yukarıda anlattıklarımdır saygılar.