0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım bu hybrid araçlar için de yeni bir yakıt sarfiyatı EU normu çıkması gerekiyor. 1.5 lt/100 km şu anki standart araç test şartlarında bana zor gibi geldi. volvo'nun dizel hybrid modeli bile bu kadar az tüketmiyor.
Yani şarz bitince normal 1.4 TFSI bir otomobil.
Prius içinde aynı şey geçerli değilmi abi sarj bitince bildiğin atmosferik motorlu benzinli otomobil taaaki piller dolana kadar tabi.
Bu araci Saffet in garaji programinda incelemislerdi hayran kalmıştim verilere demekki satış stratejisi bu yönde audinin..
Saffet'in Garajı programı VAG'ı yüceltmekten başka bir işe yaramıyor maalesef.Golf 7 1.6 Tdi'ın 110 km sabit hız ve klima açık şekilde 4.0 lt'nin altında bir tüketim sergilediğini anlatan üfürükten bir program. 1.6 Tdi hem performans hem de tüketim olarak en iyi motorlardanmış. Pabucumun yorumcusu. [emoji4]
Vaglari nasil övdüklerini biliyoruz görevlerini çok iyi yapıyorlar ama Auris incelemesini unutmamak lazım
Auris'e ne dediler bilmediğim için yorum yapamayacğım. [emoji4]
Hos geldiniz siparişle 4 ayda elinize ulaştırırız para peşin yanliz.
Acaba ne kadar devir çeviriyor o sıra 1000rpm mi ? 85km hızla 7. Viteste 1.7 lt hybridlerle hiç uğrasmasin Volkswagen bluemotion yeter onlara.
Kimse bakmaz Türkiye'de bunun yüzüne açık ve net.