Gönderen Konu: Navigold  (Okunma sayısı 2363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '14
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Navigold
« : Ağustos 04, 2014, 01:10:57 »
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-toyota-corolla-navigasyon-multimedya-118838861?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

Dostlar link deki cihazı sipariş ettim sonunda.Elime ulaştığı ve montajı yapıldıktan sonra bilgileri sizinle paylaşırım.

Toyota Club Türkiye

Navigold
« : Ağustos 04, 2014, 01:10:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • we celebrate life with house...
    • facebook - instagram - twitter/mstty
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '07
  • 19 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Navigold
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2014, 04:04:11 »
bu teybi 2 ay önce falan 720 TL. ye bi yerde gördüm.ama bilgisayar format yediği için sık kullanılanlar gitti.ama en azından aşağıdaki linke bakabilirsin.azda olsa 25 TL. ucuz sonucta. :tamam:
http://www.n11.com/navigold-toyota-corolla-navigasyon-multimedya-P24255230
Lütfen ama lütfen kaybettiğimiz vicdanlarımızı yeniden kazanalım. Keza bu ülkenin tutanacağı son dal vicdanlarımızdır.

мυѕтαƒα αяı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2014, 00:35:58 »
Teşekkürler Mustafa arkadaş uzun süredir araştırıyordum. Biraz daha ucuzları da vardı ama nedense içime bu cihaz sindi. Yarın yani cumartesi gündüz montajını bir arkadaşım yapacak sağ olsun.Kendisi cihazı çok beğendi.Bakalım sonuç ne olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '11
  • 80 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2014, 12:33:23 »
selam.. cihaz çok güzele benziyor.. direksiyondaki kumanda ile tam uyumlu mu acaba... cihaz hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.. bide bu navigold nerenin malı bu markayı daha önce hiç duymadım...
sony pioneer gibi markaların corollaya uyumlu modelleri nasıl olmaz hiç anlam veremiyorum bu arada...
ne bu topraklar kana doymuş... ne de bu millette akacak kan tükenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2014, 22:08:12 »
Direksiyonda ki tüm komutlarla uyumlu .Bizim kanal arama düğmeleri iki kademeli ben ise sadece birini kullanıyorum. İkinci kademeyi ayarlamadım.
Mikrofonla ilgili sorunum var aracın içince bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Onunda yerini değiştirerek çözmeyi düşünüyorum.
Hangi Ülkenin ürünü olduğunu bilmiyorum ama şuan için hiç bir sorun yaşamadım. Sesi gayet kaliteli hatta aracımın hoparlörleri küçük bile geliyor. Navgiasyonu  igo 8. Gece görüş kamerası da gayet tatminkar ve renkli.
Bu cihazı takmadan önce radyoda hışırtılar yaşıyordum şimdi ise sinyallerin karışması dışında hışırtı yada yayın kesintisi yaşamadım.
Aracın gövde rengiyle birebir uyumlu sonradan takılmış hissi vermiyor.
Telefonla Bluetooth bağlantısı da gayet hızlı lakin rehber iletişiminde alfabetik sıralama yapamadım.
Cihaz tamamen Türkçe menülü.
İphone ile hem kablolu hemde kablosuz bağlantı yapa biliyor.Bir tek iphone daki videoları izleme şansınız yok, müzik ve rehber erişiminde hiçbir sıkıntı yok.
3G bağlantı çıkışı da mevcut. Bu bağlantı için vınn kullanmak gerekiyor.
Tv kalitesi düşük bu da yerel sinyallerle alakalı olması lazım.Evde  Tv izler gibi olmuyor tabiki. Hatta Tv çekmiyor diyelim kurtulalım. :)

merak ettiğiniz başka sorular varsa seve seve cevap vere bilirim.Fotoğraflarını da birazdan yükleyeceğim. ( Tabi becere bilirsem )

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 22:13:55

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 14, 2014, 23:41:26 »
güle güle kullanın öncelikle.

ayrıca bir antenle o tv görüntüsü de düzeliyor onu da belirteyim bende de yeni kasa Corolla için aldığım avgo var ve aynen belirttiğiniz gibi çok da memnunum.

arama listesini ben de ada göre sıralayamadım hatta harfle arayamadım onu nasıl yapabileceğimizi bulursak şahane olacak bence  :D
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2014, 19:28:20 »
Tv anteni kutudan çıktı , bağlantısı da yapıldı. Ön camın sağ alt köşesinde.Fotoğraflarda çıkmamış zannedersem. Sizin bahsettiğiniz anteni nereden alabilirim ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 16, 2014, 06:37:02 »
Tv anteni kutudan çıktı , bağlantısı da yapıldı. Ön camın sağ alt köşesinde.Fotoğraflarda çıkmamış zannedersem. Sizin bahsettiğiniz anteni nereden alabilirim ? Bilgi verirseniz sevinirim.

aslında tv görüntünüz resimdekiler gibiyse iyi gibi duruyor...fakat anteni ben Edirneden bir oto elektrikçiden aldım.Tam dikiz aynasının altına incecik bir örgü şişi büyüklüğündeydi.Ama başarılı  ;)
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...