0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar servise sordum 2011 makyajlı kasa öncesinde kullanılan ön amortisörlerle sonrasında kullanılanların şekli aynı olsa da kodları farklıymış fakat arkalar ikisinde de aynıymış. ön amortisörlere yumuşama sağlamak için 2011 sonrasındakilerden taksam problem olur mu sizce çünkü ben ikisi arasında hatırı sayılır bir fark görüyorum yoldaki pürüzleri hissettirme noktasında
Yetkili servisten aldiginiz bu bilgiye binaen bir konu aktarmak istedim.On amortisorlerdeki Oem numara farkliligi KYB firmasinin tedarik ettigi bolge ile alakali, uretim ve Mark Numaralari (uretim numarasi) ayni olan amortisorlerin fiyatlarindaki ufak farklar da tedarik lokasyonu farkindan kaynakli.Makyajli kasa E15'te farkettiginiz (farketmenize de sasirdim, cok hassas kullanicilar farkedebilir) yumusama viraj demiri ile alakali, makyajli kasada viraj demiri inceltilerek (yaklasik 4mm) burulma direnci dusurulmus, dolayisi ile daha yumusak bir darbe emisi saglanmis.Bu yumusakligi amortisor degisimi ile tam olarak elde edemezsiniz, mevcut makyajsiz helezon yaylari ile makyajli kasa viraj demiri kombinasyonuyla daha da yumusak bir on suspansiyona sahip olabilirsiniz ancak bu sefer de viraj performansi azalacaktir.