Gönderen Konu: TERMOSTAT  (Okunma sayısı 949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '12
  • 58 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
TERMOSTAT
« : Ağustos 02, 2014, 18:47:09 »
Yeni bir 2004 VVTİ 1.3 Sol yaris aldım bakımlarını yaptırırken termos tadının olmadığını gördük yeni bir corolla termostatı taktılar ve yarisinde aynı olduğunu söylediler öylemi arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ayrıca araç tümden dijital ve  tam otomotik vites kullananların önerilerini bekliyorum ayrıca hangi yağı kullanmalıyım birde arka koltuklar çıkmalı olduğu için yerine tam oturmuyor ve ses yapıyor ne yaptıksa oturtamadık lütfen önerilerinizi bekliyorum. özellikle termostat görüntüsünü gönderebilirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar unutmadan yariste hararet göstergesi dijital soğukken yeşil yanıyor ilk kontağı açarkan kırmızı sonra sönüyor ve hiç bir gösterge bulunmuyor. Kafama takılan diyelim araç hararet yaptı ve kırmızı gösterge yandı hemen stop etsem tedbirini alsam iş işten geçer mi ?

Toyota Club Türkiye

TERMOSTAT
« : Ağustos 02, 2014, 18:47:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: TERMOSTAT
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2014, 00:53:06 »
Sizin aracın termostatı ekteki gibi olması lazım, yağ olarakta tam sentetik 5w30 veya 0w40 tavsiye ederim.

http://www.otomobilyedekparcalari.com/TOYOTA-YARIS-TERMOSTAT-10-13-MOTOR-2002-VE-USTU-ICIN,PR-16061.html
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.