0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam;Özellikle son zamanlarda meydana gelen ve üzücü sonuçlar doğuran otobüs kazalarının farkında mısınız!? Bir çok soru işareti geliyor bunların ardından insanın aklına.
kamyoncudan otobüsçüden ne bekliyosun kardeşim ? toplumun geneli bozuk. sağolsunlar paradan başka birşeyi düşünemez olduk. durum bu.
Valla abi benim babam da tir soforu.Bizi bu hale getirenler utansin.12 tekeri birden yürütmek kolay değil.Bunun kaskosu trafiği lastiği cezası derken boynuz kulağı geçiyor.
FLASH ..FLASH..FLASH...SON DAKİKA......:boş yolda araba kullanmak maharet ister....20 milyonluk istanbul trafiğinde neredeyse 0 kaza ile ulaşımı sağlayan belediye otobüsleri boşalan istanbul trafiğinde sapıtarak boş yolda nasıl araç kullanacaklarını bilmediklerinden sağa sola saldırmak sureti ile 5 kişinin ölümüne neden olmuşlardır.....DEMEKKİ NE İMİŞ? BOŞ YOLDA ARABA KULLANMAK MAHARET İSTERMİŞ:))İlk defa güneş ışığı gören inekler
Ayakta durabilmek çok zor.100.000,00 TL'lik sermaye, günümüzde çalıştığı halde aylık 2.500,00 TL zarar yazıyor.İşlek bir caddeden ev alınsa daha iyi kar getirir şu manzara karşısında.Diğer yanda 250.000,00 TL yatırıp sıfır KM kırkayak alanlara da hayret etmiyor değilim. Acaba nerede yanlış yapılıyor ?
Beylikdüzünde belki haberlerde gormussunuzdur evelki yillarda damperi açik tir kopruye vurdu ust gecite gecenlerde mefta olmustu galiba
Seydi, çok iyi bir taşlama olmuş, insanı üzülürken güldürüyor. Aslında tüm yazılanlar o kadar bilinçli ki bu sayfada. Gerçekten çözüm getirilmek istense ve buralar takip edilse ve fikri, bilgisi olanların fikrine ve bilgisine başvurulsa zaten çözülür çok şey. Ama toplumun gerçeklerinden uzak yaşayanların bunları anlamasının zor olacağını düşünüyorum.
İstanbul trafiği malum onların hatası kalabalık trafikte yavaş gitmekten sıkıldıklarından yolu boş bulup sürat yapmalarından havalı sistem körükler var bi yaylandımı beşik gibi sallanır ondan sonrası malum
kesinlikle haklısınız hakan bey...nedemiş ünlü düşünür cem yılmaz:)9 Eğitim şart..hemde her kesime....Mesaj Birleştirildi: Ağustos 02, 2014, 16:40:55bir noktada da şunu anlamış olduk sanıyorum;yoğun istanbul trafiği aslında trafik güvenliği için bir eminyet sübabı görevi görüyor....yoğun ve dolu yollarda sürat yapılamadığından kazalar az oluyor ve maalesefki bakımsız güvenliksiz araçlarda bu açıdan bakıldığında yavaş seyir ile gittiklerinde kendilerini gizlemiş oluyorlar....
buyrun bir tane daha.http://www.milliyet.com.tr/etiler-de-bir-belediye-otobusu-gundem-1920044/
bugün gazetede okudum, belediye ve halk otobüslerinin bakımlarını taşeron bir firmaya vermişler, yine galiba birileri insan hayatını hiçe sayarak bir şeyler götürmenin peşinde. Aslında çok şaşırmamak lazım, ülkemizde en ucuz şey insan hayatı. Gencecik kızın bacağı gitti yazıklar olsun.