0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bendemi gidip servisten alsam acaba.
Güvendiğin bir parçacın yoksa 5'e 10'a bakma servisten al.
Varda yağ filtresinin orjinali dışarda satılmıyor diye biliyorum. Aynı şekilde hava ve polende öyle.
Çavdarlı - Akkoyunlu toyota servislerinde orjinal parçalarahava filtresi 57 tlpolen filtresi 74 tl yağ filtresi 26 tlbuji (4 adet) 48 tlFiyat verdiler. Tabiki hiçbirini almadım. Biraz daha insaflı fiyatlar olsa alırdım... Bugün japoncuları dolaştım birkaç ürün inceledim orjinallere en yakınlardan taktıracağım.
UFUK abiden fiyat almanı tavsiye ederim.Numarasını atabilirim.
Gökhan mesaj atmışsın ama parça kodları benimle alakalı değil.
hangi marka buji kullanmalıyız acaba biri yazabilir mi ? Benzinli terra e12 kasa 1.6 manuel.40.000 bakımı için ufuk abiden alacaklarım.1-Hava filtresi2-Yağ filtresi3-4 lt motor yağı 5w-40 castrol4-1 lt fren hidrolik yağı5-3 litre antifiriz.(ancak boğazdan boşaltım yaptırırsam 6 lt mi almalıyım bilmiyorum.eğer 6 lt olacaksa 3 lt saf su 3 lt antifiriz olmalı değil mi ?)6-ön arka balata takımı7-bujiler8-şanzıman yağı 75W/90 Orijinal 3LT9-karter tapası şanzıman yağı kapağının tapası yani bütün tapalar diyelim10-V kayışıUmarım bana yardımcı olacaktır ocak ayında
Trw den devam edeceğim demişsiniz fakat o zaman aldığınız ürün ile şu an alacağınız ürünün aynı olacağı kesin mi? seneler geçtikçe değiştirebiliyorlar.ki buna çoğu satıcı dikkat etmez tabi Ufuk abi hariç diyebiliriz Çavdarlı'yı şiddetle tavsiye ederim aracınızın Forever kartı varsa size indirimde yaparlar ,servisten çekinmeyin bence.tamam aracınızın garantisi olmayabilir ama Çavdarlı çok ilgili ve gereken yardımı yaparlar
hangi marka buji kullanmalıyız acaba biri yazabilir mi ?
Biraz okuma beceriniz gelişse ?