0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yanılmıyorsambujiler denso K16R-U11balata trw gdb3288-3289kod olarak bilmiyorum diskleri ve baskı balatayı.
Bujiler K16R-U11 fakat diğerlerini bilmiyorum.Balata ve disk olarak da TRW'yi toz yapması açısından tavsiye etmiyorum. Yarı seramik NIBK'ler diğerlerinden çok daha iyi, UFUK abiden fiyat alabilirsin bu konuda.UFUK abi konuyu görürse parça kodları hakkında detaylı bilgiyi verir.
Yan sanayi var sakin takmayin ses yapiyor
disk olarak trw olması lazım benimkilerinde ben memnunum yani ama hangisini takarsan memnun kalırsın trw nıbk her ikiside iyi ürünler ama aisin olmasına özen göstermen yeter bence.
Baskı balata aisin olacak. Disk ve fren balatası trw. Fakat filtrelerin markalarını bulmam lazım.
Aklıma geldi şimdi.UFUK abi benim konuya yağ filtresinin kodlarını yazmıştı.9091501003 made in japan9091510003 made in japan90915TA001 made in thailand90915YZZF1 made in usa90915YZZE1 made in thailand90915YZZJ1 made in china
Markası ne acaba denso mu ? Az önce bir yaristen çıkan filtreyi gördüm üstünde toyota denso yazıyordu
Evet, DENSO.
çok karşı çıkan olabilir diye düşünüyorum ama hava ve polen filtresi için çok kafanı yorma derim.illa orjinal olması gerekmez.olursa iyi olur olmazsa sorun degil.ama yag filtresi orjinal olcak kesin ve net yani.yada ufuk abide var bitane benimde merakettigim bir ürün.yag degişimim geliyor belki bende onu denicem japon bir ürün.orjinal gene.
Bu arada sen yağ filtresi kodlarını vermişsin benim kafa hava filtresine gitmiş Benim gördüğüm hava filtresiydi. Demekki yağda densoymuş öğrenmiş olduk
Hava filtresi de DENSO.Serviste polen veya hava filtresine ütopik bir rakam çekmişlerdi 75,00 TL gibi. İkisinin tıpatıp aynılarını 50,00 TL'ye aldım. Yüzeysel ve işlev olarak da hiç bir farkı yoktuYağ filtresinin orjinal olması daha önemli. İçerisinde by-pass hattı olması, filtrenin içerisinin geçirgenliği vs. Fakat o hava ve polen filtreleri piyasadaki çok kötü malzemeler olmamak şartıyla aşağı yukarı aynı zaten.Aracı tanıyan özel servisler piyasada orjinale yakın olan filtreyi alıp kullanıyor zaten.
Yağ filtresini servistenmi aldın
İlk bakımda 25,00 TL'ye servisten almıştım.2,00 TL'ye de karter contası aldım.Daha sonra servisten aldığım filtre ÇİN malı olduğu için istemedim ve değiştirip, FRANSIZ malı takmıştık. FRANSIZ malı filtre, orjinal diye satılan yan sanayi ürünlerden çıktı. UFUK abi "TOYOTA hiç bir zaman FRANSA'da yağ filtresi üretmedi" dedi. Fakat içerisinde by-pass hattı var ve doku sıklığı orjinaliyle aynı. Adamlar süper taklit yapmış, bandrollü kırmızı TOYOTA kutusunda satıyorlar.