0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yol bilgisayarının üstnde küçük bir sıfırlama yeri var,direksiyondan kilometre sayacını kaydırıp,basılı tutarsanız sıfırlanıyor.
Olmama olasılığını pek düşünmedim ama nerededir bulamamıştım, direksiyon başına oturunca insanın acelesi oluyor daima bir şeyler yapmak için. Çok teşekkürler mesajlarınız için.Teşekkürler Ali Bey, o düğmeyi fark ettim ilk defa bu akşam garaja inip baktığımda. Normalde Odometre - Trip A - Trip B arasında geziyor, A veya B'deyken belirttiğiniz gibi uzun basınca seçileni sıfırlıyor. Ben menülerde bile gezebildiğiniz direksiyondaki DISP tuşu ile işlem yapmaya o kadar odaklanmışım ki ilgili tuşun göstergenin yanında olduğunu fark etmedim .
Toyota Verso'ların yol bilgisayarında (diğer model araçlar da aynı olabilir) çoğu araçta bulunan, sıfırlanabilir ikinci bir kilometre sayacı bulamadım. Görebildiğim kadarı ile sadece fabrika çıkışından bu yana kaç km gidildiğini gösterir bir sayaç bulunuyor.Belirli bir yerden alınan yolu bilmek veya bir depo ile kaç km gittiğinizi bilmek için sıfırlanabilir bir km göstergesi yok mudur bu araçlarda? Renault'dan, Ford'a, Fiat'tan Peugeot'ya kadar çeşitli araç kullandım, hepsinde vardı. Vallahi alışkanlıkların bağımlısı olmuşum, alıştığım bir şey eksikse arayıp duruyorum .Selamlar...
basri bey km yi gödüğünüz yerdeki düğmeye bir tefa basın A ....Km ikinci defa basında B...Km şeklinde bir ibare göreceksiniz .... yerlede rakam olacaktı A yada B ye geldiğinizde aynı düğmeye sabit basarsanız o rakamlar o lanacaktır. bilginize.
Seydi Bey, teşekkürler, tarifiniz doğru, Ali Bey yardımı ile geçenlerde çözüldü.