Gönderen Konu: Acil radyatör hak.  (Okunma sayısı 1648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 160
  • Model Yılı: '04
Acil radyatör hak.
« : Temmuz 29, 2014, 18:54:58 »
Hayırlı bayramlar,2004 2.0 at.avensis kullanıcısıyım aracım radyatörden yani üst hortumun takıldığı yerden su kaçırıyordu hortumu yerinden çıkarırken hortum ile radyatör arasındaki plastik aksam kırıldı bunun sonucunda yeni bir radyatör taktırmam gerekiyor özel servis yerine yedek parçacılardan almayı tercih ediyorum araştırdım 200 tl den başlıyor fiyat bir yana araca uyan olması önemli radyatör içindeki kanal sayısı kaç olmalı ve sizin tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olursanız mutlu olurum saygılar

Toyota Club Türkiye

Acil radyatör hak.
« : Temmuz 29, 2014, 18:54:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Ynt: Acil radyatör hak.
« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2014, 12:06:57 »
Hayırlı bayramlar,2004 2.0 at.avensis kullanıcısıyım aracım radyatörden yani üst hortumun takıldığı yerden su kaçırıyordu hortumu yerinden çıkarırken hortum ile radyatör arasındaki plastik aksam kırıldı bunun sonucunda yeni bir radyatör taktırmam gerekiyor özel servis yerine yedek parçacılardan almayı tercih ediyorum araştırdım 200 tl den başlıyor fiyat bir yana araca uyan olması önemli radyatör içindeki kanal sayısı kaç olmalı ve sizin tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olursanız mutlu olurum saygılar

Geçmiş olsun.

Parçacılardan parça almak sıkıntılı. Uyum sorunu hat safada. Başıma 2 kere geldi. Yetkili servis pahalı olur doğrudur. Ama özel servis parçacılarla aynı fiyata verir. Ayrıca doğru parça olur.

Ufuk beyle görüşmenizi tavsiye ederim. Birebir doğru parça olmazssa aracınızda sorun yaşama ihtimali yüksek.
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2014, 12:40:36 »
Teşekkürler Tevfik bey yaşadığımız yer özel servis konusunda baya zayıf az çok bilirsiniz 2-3 yere bağlı kalıyoRuz işi bilmeyen kişilerin eline düşüyoruz görüşeceğim kişiye nasıl ulaşabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 64 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 30, 2014, 20:39:37 »
Teşekkürler Tevfik bey yaşadığımız yer özel servis konusunda baya zayıf az çok bilirsiniz 2-3 yere bağlı kalıyoRuz işi bilmeyen kişilerin eline düşüyoruz görüşeceğim kişiye nasıl ulaşabilirim

Telefon ile de aradığınızda Ufuk beyle görüşebilirsiniz.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49953.0

e-mail adresi :    toyota@temotomotiv.com.tr

TEM MOTORLU ARACLAR YED. PAR. VE SER. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ataturk Oto San. Sitesi 2.Kisim 22.Sok. No:750 Maslak-Istanbul/TURKEY

Tel: +90 212 2851093

Fax: +90 212 2851094

www.temotomotiv.com.tr

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2014, 20:40:45
ödeme kredi kartıyla da yapılabiliyor. Bazı kartlara taksit var.

Kargoyla ürün geliyor ustanıza taktırıyorsunuz. Yakınsanız orada yaptırırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2014, 20:53:19 »
Ben Ufuk beyle görüştüm şehir dışında olduğu için yardımcı olamayacağını söyledi bnin de aciliyetim olduğu için bekleyemeyeceğim başka bir yer olabilirmi mesela düZcede bulabilirmiyiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 64 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2014, 22:42:11 »
Düzcede Tok ticaret ve Öz otomotiv var. Japon parça satarlar. Ama profesyonel kurumsallaşmış işletmeler değil. Parçayı buldurana kadar kargolatana kadar arayıp sormanız takip etmeniz gerekli. Bu ikisini de Düzce yazarak isimleriyle aratırsanız telefonlarını bulabilirsiniz. Yarın çalışıyor olacaklarından eminim.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2014, 22:46:02
YENİ FARKETTİM HEMŞERİYMİŞİZ  :alkis:

Şimdi kırılan parçaların resimlerni cepten çekip buraya atarsanız olayı belki 1-2 ay idare edecek duruma getirebilir bu sırada parça temini yapabiliriz. Yapıştırma tamir vs konusunda tecrübelerim var. Yarık kırık büyük olması sorun değil. Kırık parçaların kalan kısımların diriliği önemli. Parçalar ufalanıp dağılacak kadar özünü kaybetmiş değişlse sorun yok. İsterse 1 metre kırık olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2014, 00:20:07 »
Zaten profilinde akçakocayı görünce bir yakınlık hissettim :)Düzce'nin ustalarının iyi olduğunu biliyorum az çok sağlam adamlar var aralarında öle pis bir zamanda sıkıntı çıktıki anlatamam arife gününden bir gün önce başladı sorun araba o zamandır yatıyor kapı önünde moral sıfır edersin hiç bir iş yapamadık bir günlük iş uzadıkça uzadı parçanın kırıldığı yere ek bir boru ekledik Çelik macun ile kapattık maksat arabayı sanayiye kadar götürebilmek yanlız bulduğumuz radyatörler çakma ve güven vermeyen markalar taktırmaya çekiniyorum doğrusu dediğin gibi Bayram sonu tekrar araştırma yapacam aklımda bir iki marka var onların peşindeyim bu arada düzcedeki bahsettiğin parçacıları da bakarım  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 64 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 02, 2014, 13:11:14 »
Öyle çok iyi usta fazla yok aslında da. İdare ediyoruz. Gölyaka sapağında Bayram usta var. O iyidir. Çok araba gelir ona japon alman hep serviste dahi yapılamayanları halleder. Servislerden araba bile ona yollandığı olur. Ben ona takılıyorum. Kavga döğüş geçiniyoruz işte. Akçakoca da usta yok. Arızayı ve parçayı bulup ustaya gidip şunu değiştir derim burada. İtiraz ederse kendim yaptığım oluyor. Çoğu zaman ben yapamam bunu hiç yapmadım diye işten kaçarlar. Halbuki kimsenin istediği paraya pazarlık etmem. Düzcede japon alman arabası parçacılarına usta tavsiyesi sorun direk bayramın telefonunu verirler.  Adam hakkaten zeki. Kalfanın yanındaki ustanın sentesini karıştırdığı motoru komparatör ile senteye getirip 1 dk da düzeltti ford mondeo idi. Adam işin özünü kapmış. Elemanlar trigeri taktı sonra. Sanayide Zonguldakta Akçakocada komparatörle senteye bakacak usta yok. Düzcede 5-6 tane var.