Gönderen Konu: toyota altezza bana niye e12 yi anımsattı yoksa gece yorgunlugumu uykusuzlukmu  (Okunma sayısı 3529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi

herkeze tekrar iyi bayramlar ve iyi geceler.youtube da gezerken toyotanın böle bir aracı oldugunu gördüm asla bir bilgim vs yok şuan daha araştırmadım.lexus ıs300 toyota kırması bir araç görünümü geldi bana ve inanılmaz bir kıvılcım yarattı beynimde özellikle arka kısmı.yani banamı öle geliyor bilmiyorum ama e12 sedanı anımsatıyor bana ve ogün niye bu işe girmiyorsun sorusunu aklıma getirdi.egsozdu arka farlardı ön ızgara vs.forumlada paylaşmak için fotolarını attım.belki direk bir e12 degil ama bana anımsattı belkide yorgunluktan yada ben öle görmek istedim :D farların vs tam olarak benzemediginin farkındayım ama far çalışması imkansız birşey degil kasa olarak daha çok benzettigimi ekliyim.
araç hakkında bilgisi olanlardan da bilgi almaya herzaman açıgım amacım ögrenmek merakımı gidermek.
http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=3289
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Stopların üçgen olması dışında bir benzerlik sezemedim. Bence ya siz yorgun düştünüz, ya da bu araçlar modifiyeli olduğundan bana öyle geldi.  [emoji14]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
ön ızgara hiç sorun degil aynı hale getirilir arka tamponda sadece ek var ve egsoz stoplarda biraz maliyetli ama işini bilene hiç zor birşey degil.kasanın duruşu özellikle dikkatimi çekti araçlara yapılan modifiyelerde zaten sadece ekler ve jantlar lastikler egsozlar okadar.en büyük sorun ön farlar.okadarda fark olucaktır ama altezza modelini bilmeyen onu bile anlamıcaktır.şu degişiklikleri uyguladıgında trde altezzadan farkı kalıcakmı?bilen çıkıcakmı?
amacım zaten sadece merak.ögrenmek.ama hala kasa duruşu olarak(saçma bir cümle gelebilir demek istedigimi tam anlatamasamda)e12 sedanı anımsatıyor bana.zaten stopları böle degil oynamışlar genelde.kastım motor kasa agırlıgı ebatları vs degil.duruş olarak sadece.birzcıkda üstünde kurunca acaba mı diye uyandı sadece?
en azından kendi adıma böle bir modeli oldugunu ögrenmiş oldum ki incelenecek olursada spor araba bazında hafife alınmıcak bir araç olabilir yani
2000 üretim yılı başlangıcı(yani bizde 2001 ve 2002lere oldukça yakın bir tarih)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Altezzalar güzel araçlardı, bir kaç kez yakından görmüştüm. Albenisi olan, kaslı, güçlü bir görünümü vardır. Bu sadece kasada değildir ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Toyota Altezza ile Lexus IS200  ayni araclar degisik pazarlarda farkli isimlerle sunulan araclardan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
Altezzalar güzel araçlardı, bir kaç kez yakından görmüştüm. Albenisi olan, kaslı, güçlü bir görünümü vardır. Bu sadece kasada değildir ama.

sanırım hic bilinmiyor tr de hakan abi. 2.0 motor 200hp arkadan itis dohc valf yapisi motoruyla kasasiyla gercekten cok tatli bir arac. Yan camlari aynalari yandan ve arkadan durusu bana e12 yi animsatti birazcik ama ozellikle stoplari lexus is300den alinmis sanirim. Gercekten hastasi bir hayli fazla geceleyin uykumu kacirdi guzel motor sesiyle hakan abi

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 29, 2014, 13:44:35
Toyota Altezza ile Lexus IS200  ayni araclar degisik pazarlarda farkli isimlerle sunulan araclardan.

bu durumu ozellikle inceledim ilk lexusdan dondurmuslerdir diye dusundum ama eger yanilmiyorsam komple bir toota yapimi 2000-1999 yillarinda uretilmeye baslanmis ic gostergeler vs hep toyota cizgisi  elli yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
bu durumu ozellikle inceledim ilk lexusdan dondurmuslerdir diye dusundum ama eger yanilmiyorsam komple bir toota yapimi 2000-1999 yillarinda uretilmeye baslanmis ic gostergeler vs hep toyota cizgisi  elli yani
Toyota Altezza, Aristo, Soarer, Harrier, Landcruiser ve suan aklima gelmeyen bir kac modelerin aynisi Lexusta var. Zaten Lexus Toyotanin markasi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Toyota Altezza, Aristo, Soarer, Harrier, Landcruiser ve suan aklima gelmeyen bir kac modelerin aynisi Lexusta var. Zaten Lexus Toyotanin markasi.
Avalon ve Camry'nin de Lexus'taki karşılıkları vardır büyük ihtimal.

Toyota Lexus'un fasonu. [emoji14]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Acaba oynasak arabayla bu hale gelir mi :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
Acaba oynasak arabayla bu hale gelir mi :D

sadece bi düşün yani.arka taraf bana aynı geliyor.bagaj cam stopların yapısı tampon.aynı hatlara sahipler gibi nitekim yani.uygun bir difüzör uygun bir marşpiyel seti ön tampon içinde uygun bir karlık 4lük yay güzel bir jant ve el yapımı egsoz aynı şekilde.stoplarda maliyetli olur biraz ama o hale kolay getirilir birde bagaja onlardan yaptınmı işte stop olarak corolla dermisin bakmak lazım.bence tabi.en büyük fark farlar olcak ve ön ızgara olcak.ızgara biraz şekil verilir istenilirse hatta aynısıda yapılır ama farlar belli eder birtek corolla oldugunu gibi geliyor bana.ama altezzayı bilmeyen anlarmı :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
Bence ön far olmaz kabut çamurluk farkli  bu iş dogan gorünumlu şahine doner :D yabanci forumlarin birinde adam wv eos tan scirocco yapmisti on camurluklar kabut tampon far almiş takmiş arabaya önden bakan scirocco cabrio der tam oturmuş neler yapiyorlar ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
onu zaten söledim ön farlar sıkıntı çıkarır ama dogan görünümlü şahin olurmu onu bilmiyorum işte :) nasıl bir çalışma yaptıgına baglı işçilige baglı ön ızgarada yapılır aynı şekilde farlarda birazcık şekil verilir ama yaptıgın tamponlar ekler difüzör vs.herşey harcadıgın paraya ve ustanın marifetli ellerine kalır. ;) çakma olmasın orjinaline en yakın çakma olsun dersen ;) ama gerçekten çok etkileyici bir araba videolarını atıyım şimdi

JDMSquared || Militance Altezza

Girls and Cars: Jessica Le's Toyota Altezza replica (POV)

farlarda yapılmaz diye birşey yok :D
SPECDTUNING INSTALLATION VIDEO: 2003-2007 TOYOTA COROLLA PROJECTOR HEAD LIGHTS
TOYOTA Corolla 4Dr 2006-2009 CCFL Angel-Eye Projector Headlight R8 Style Black
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
E12 in farlarından bi numara olmaz...değiştirirseniz 1 milyona kadar kullanırsınız:-))))))
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
Araba gerçekten güzelmiş türkiyede var mi acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
Araba gerçekten güzelmiş türkiyede var mi acaba

hayır hiç yok bildigim kadarıyla :D ama 10  yaşını doldurmuş bir araba yurtdışı olayı için ;) ama alet iyi yani kasa olarakda yapılabilir ama motor olarak yapılamaz yani saglıklı olmaz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
lexus is250 aynı kasa 1 tane var diye biliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
hayır hiç yok bildigim kadarıyla :D ama 10  yaşını doldurmuş bir araba yurtdışı olayı için ;) ama alet iyi yani kasa olarakda yapılabilir ama motor olarak yapılamaz yani saglıklı olmaz
motor olmadiktan sonra bir anlami yok :D 1.6 e12 yetiyor bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
motor olmadiktan sonra bir anlami yok :D 1.6 e12 yetiyor bana :D

olmamasının sebebi tümden bir e12 degil altezza haline gelmesinden dolayı.yoksa yapılır iyi bir bütçe ayrılırsa komple degişcek çünkü.yani kısacası e12 ruhunu tamamen kaybetmek gerekcek.sonuçta 2.0 motor 200hp gücünde ve arkadan itiş

bu konuyu açmamdaki sebep sedan e12 içinde aslında modifiyenin iyi ellerde yapılmasıyla kötü bir sonuç vermicegi.yani farklı fikirlere sebep olabilir
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Altezza daha ziyade 2003 ve üzeri subaru legacy yi andırıyor bence.