0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok pahalı olur yani.Bence bu iş yasallaşmalı lpg dönüşüm gibi abs dönüşüm yerleri açılmalı.Artık ilerde abs li efsane kasa alırım
Sen bizim arabaları hurdaya çıkaracan. Abs sistemi forumda çok tartışıldı. Konu uzmanı ufuk beyin çıkarttığı fiyat 10 milyar. 10 a araba satsanız absye vereceğiniz arabaya iyi bir araba alırsınız. Abs olayı tek başına bir şey ifade etmiyor sadece hareket manevralarını kilitlemiyor. Manevra şansı veriyor arabanın durmasını beklemeyin abs de. ..[/qSiAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 28, 2014, 07:43:04Sen bizim arabaları hurdaya çıkaracan. Abs sistemi forumda çok tartışıldı. Konu uzmanı ufuk beyin çıkarttığı fiyat 10 milyar. 10 a araba satsanız absye vereceğiniz arabaya iyi bir araba alırsınız. Abs olayı tek başına bir şey ifade etmiyor sadece hareket manevralarını kilitlemiyor. Manevra şansı veriyor arabanın durmasını beklemeyin abs de. ..[/quSizin aAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 28, 2014, 07:43:04Sen bizim arabaları hurdaya çıkaracan. Abs sistemi forumda çok tartışıldı. Konu uzmanı ufuk beyin çıkarttığı fiyat 10 milyar. 10 a araba satsanız absye vereceğiniz arabaya iyi bir araba alırsınız. Abs olayı tek başına bir şey ifade etmiyor sadece hareket manevralarını kilitlemiyor. Manevra şansı veriyor arabanın durmasını beklemeyin abs de. ..Sizin arabaları hurdaya çıkarmakla ne alaka anlamadım.
Sen bizim arabaları hurdaya çıkaracan. Abs sistemi forumda çok tartışıldı. Konu uzmanı ufuk beyin çıkarttığı fiyat 10 milyar. 10 a araba satsanız absye vereceğiniz arabaya iyi bir araba alırsınız. Abs olayı tek başına bir şey ifade etmiyor sadece hareket manevralarını kilitlemiyor. Manevra şansı veriyor arabanın durmasını beklemeyin abs de. ..[/quSizin aAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 28, 2014, 07:43:04Sen bizim arabaları hurdaya çıkaracan. Abs sistemi forumda çok tartışıldı. Konu uzmanı ufuk beyin çıkarttığı fiyat 10 milyar. 10 a araba satsanız absye vereceğiniz arabaya iyi bir araba alırsınız. Abs olayı tek başına bir şey ifade etmiyor sadece hareket manevralarını kilitlemiyor. Manevra şansı veriyor arabanın durmasını beklemeyin abs de. ..Sizin arabaları hurdaya çıkarmakla ne alaka anlamadım.
Sen bizim arabaları hurdaya çıkaracan. Abs sistemi forumda çok tartışıldı. Konu uzmanı ufuk beyin çıkarttığı fiyat 10 milyar. 10 a araba satsanız absye vereceğiniz arabaya iyi bir araba alırsınız. Abs olayı tek başına bir şey ifade etmiyor sadece hareket manevralarını kilitlemiyor. Manevra şansı veriyor arabanın durmasını beklemeyin abs de. ..
Siz bu iş yasallaşmalı demediniz mi? Yasallaşırsa bizim arabalar trafikten belli bir süre zarfından sonra men edilmeyeceek sonra hurdaya:-):-) o kadar abssiz araba var ki inşallah böyle bir sey yapmazlar kimse 5 milyara abs sistemi taktırmaz...
Talep olduğunda üretim rekabet artar fiyat düşer diye düşünüyorum.Tabi zorunlu 5000 tl vermeyi bende istemem
91 Model Ae 92 liftback aracımdan çok memnunum bu araçların tek eksiği Abs ve hafifliğinden kaynaklandığını tahmin ettiğim yol tutuşu sorunu.Frenleri ve yol tutuşunu düzeltebilmek adına neler yapabilirim.Abs benim için çok önemli acaba başka bir aracın çıkma parçalarıyla Abs takılabilirmi?Bu iş ile uğraşan yapabilen usta Sakarya'da bulabilir miyim?
Fren hidrolik yagini her 40 bin km de degistir. Fren balata ve disklerl trw ya da nibk marka al. Sanayide sadece frenle ugrasan ustalar var onlaea git arka fren limutorunu de iyi ayarlasin. Süper olur kafani yorma...
lastik önemli birde ön amortisörleri değiştirince cidden frenleme değişir.. abs ye hiç gerek yok.
Frenler tutuyor hiçbir parça da sorun yok çok basınca teker kitleniyor ama araba durmuyor.Eski toyotaların bir sorunu bu bence.Japonlar her şeyi düşünmüş frenleri düşünememiş
Bahadır fren dengesine baktır, ustalar ayar yapınca güzel durduruyor aslında arabayı. ama hidrolik yağını değiştirmek şart. debriyajda aynı yağı kullanıyor. zamanla değiştirmek lazım. yağı değiştirince frenlerin daha tepkili olduğunu anlayacaksın.. tek teker kilitleniyorsa ayar yaparak düzeltiyorlar.
195/50R15 e geçerseniz yol tutuşu inanılmaz biçimde düzeliyor.ABS de öyle çok gerekli değil bence, aracın frenlerinden memnunum.Bence kabin (polen) filtresi daha büyük eksiklik.
Kafaya koydum disk ve balataları değiştireceğim.Bu araçların orjinal disk ve balata markaları nelerdir arkadaşlar?