0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 ile geldi diye hatırlıyorum
Benim 2006 D4-D tam gaz konumunda klimayı devre dışı bırakmıyordu.Daha düşük torka sahip benzinlilerde o şekilde çalışıyor olabilir..!?
Bu AC ışığından gözükmüyor. Bilgisayara bağlayarak gözüküyor
Ben demedim UĞURCAN Bey.Dikkatli okumanızı tavsiye ederim.TEKİN Bey benim yapıştırdığım yazıya eklemeler yapmış.Başlıktaki bilgiler de bana ait değil zaten, belirttiğim gibi başka yerden kopyalayıp yapıştırdım.
arkadaşlar soğutmalı torpido nasıl çalışıyor bilgisi olan varmı?Mesaj Birleştirildi: Ağustos 04, 2014, 23:50:172011 auris sahibiyim. araç ile cep telefonunu senkorize edemiyorum yardımcı olabilrimisiniz acaba?
hem eller serbest hemde müzik dinleme sitemini sormuştum.soğutmalı torpido konusunda ben var diye biliyordum. (((
90 ların başlarındaki Corolla 1.6 karbüratörlülerde, kabüratörün oradan basit bir işlemle araç normal ya da süper benzin uyumlu oluyordu.
AE92 araçlarda, zamanın yakıtının değişkenliği sebebi ile distribütör üzerinden vakum diyaframı ile avans-rötar ayarı yapılıyordu abi.
klimanın nemini aldırmak için gazı çektirip geri gaz bastırın
Bu sakaydi herhalde
Uzaktan kumanda ile kapıları kilitlerken veya açarken sinyalleri iptal etmişim galiba, nasıl aktif hale getirebilirim?Yardımlarınıza teşekkür ederim.
Böyle bir seçenek varmıymış? Aracınızın kullanma kılavuzunda özelleştirilebilir şeyler kısmına bir bakın