Gönderen Konu: Bilgisayardan İnternet Seçenekleri?  (Okunma sayısı 1095 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Bilgisayardan İnternet Seçenekleri?
« : Temmuz 27, 2014, 15:10:31 »
Arkadaşlar iyi günler.

Telefondan internet yeterli olmuyor bir de bitti mi sıkıntıya giriyor insan...  Aranızda VINN Modem, Vodem ya da Jet Modem Kullanan var mı?

Eğer bunlardan birini kullanıyorsanız hangi seçeneği önerirsiniz.

1) Herhangi bir kontrata bağlı kalmadan Bir Vınn bir da Data Sim alıp istediğim zaman mı kullanayım?
2) Bir Operatöre kontrat imzalayıp kullanayım mı?

Fikirleriniz Nedir?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

Bilgisayardan İnternet Seçenekleri?
« : Temmuz 27, 2014, 15:10:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Bilgisayardan İnternet Seçenekleri?
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2014, 15:24:45 »
Evde fıber var.Ceptede avea mega var 4 gb 29 tl yetıyor.Aslında hıc kullznmayacaksın varya daha rahat olun
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2014, 15:33:45 »
Müjdat kardeşim ben 3G Avea Jet Modem  4GB+2GB 12 ay taahhütlü paket 35 TL 4GB aşılmadığı sürece 25TL 11 aydır kullanıyorum memnunum. Son günlerde tatil günlerinde yoğunluktan dolayı biraz yavaş ama genelde iyi bir hıza sahip. Fakat taahhüt bitince 10GB pakete geçmeyi düşünüyorum. Aldığım bayi ile görüştüm bendeki Jet 3G modemi geri alıp daha hızlı bir 3G modem ile 10GB pakete geçeceğim seçim sana kalmış ttnet avea turkcell vodafone hepsinin 3G modemli paketleri var sorun yaşamazsın tavsiye ederim. Ben iki farklı şehirde yaşadığım için her yerde kullanabiliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2014, 15:39:08 »
Sık yer değiştirilyorsa özellikle de tatilde ve yazlıkta vınn modem daha mantıklı, mobil şebekeye bağlanıldığından yer yer zayıflama ve ağırlaşma olmasına rağmen en pratik çözüm bu.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2014, 17:36:23 »
Müjdat kardeşim ben 3G Avea Jet Modem  4GB+2GB 12 ay taahhütlü paket 35 TL 4GB aşılmadığı sürece 25TL 11 aydır kullanıyorum memnunum. Son günlerde tatil günlerinde yoğunluktan dolayı biraz yavaş ama genelde iyi bir hıza sahip. Fakat taahhüt bitince 10GB pakete geçmeyi düşünüyorum. Aldığım bayi ile görüştüm bendeki Jet 3G modemi geri alıp daha hızlı bir 3G modem ile 10GB pakete geçeceğim seçim sana kalmış ttnet avea turkcell vodafone hepsinin 3G modemli paketleri var sorun yaşamazsın tavsiye ederim. Ben iki farklı şehirde yaşadığım için her yerde kullanabiliyorum.
Zafer abi. Avea her yerde cekmiyor. Yeri geliyor ben yaylaya çıkıyorum.  Sorun yasayabilirim. Turkcell veya Vodafone a mi baksam?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2014, 18:35:49 »
Zafer abi. Avea her yerde cekmiyor. Yeri geliyor ben yaylaya çıkıyorum.  Sorun yasayabilirim. Turkcell veya Vodafone a mi baksam?

Yaylada  çoğu çekmeyebilir bilemiyorum. Vericilere bağlı bir şey ben çok sorun yaşamadım sinyal alımıyla ilgili şu günlerde biraz yavaş ama bağlanıyor Avea ile görüştüğümde bazı yenileme çalışmaları ve yoğunluktan dolayı yavaş olduğunu söylediler. Tercih senin ttnet kullandım onda sinyal kaybı çok oluyordu ama Turkcell ve Vodafone kullanmadım.