Üstatlarım 3 gün önce uzun yolda iken aracı boşa aldığım zaman sanki gaza basıyormuşum gibi ses geldiğini fark ettim. Acaba egzozumu deldim diye düşünüyorum. Ne olduysa yolda oldu. Aklıma gelen iki ihtimal var; Belli aralıklarda bir kaç kez sollama yaptım biraz devirli kullandım o yüzden mi oldu acaba bir de feribottan inerken altı sürttü. Ses önceden yoktu Gelibolu da fark ettim. Aracı boşa aldığım zaman eğimli yolda ses gelmezdi normalde şu an sanki gaza basıyormuşum gibi ses geliyor. Onun dışında aracın çekişinde vs farklı bir durum yok.
Aracım 2005 Corolla terra hb lpg li
Burada Keşan sanayide baktırmam gerekir mi? Sizce basit bir şey midir? Yoksa İstanbul a kadar beklesem mi? Bayramdan sonra İstanbul a geçeceğim.
Keşan sanayide iyi bir usta önerebilir misiniz?
Mesaj Birleştirildi: Temmuz 27, 2014, 18:35:18
Egzoscu baktı egzos da sıkıntı olmadığını söyledi bilyelerde sıkıntı olabilir bayram sonrası anca detaylı bakabiliriz dedi. Durum canımı sıkmaya başladı baya baya ses geliyor sanki beni arkadan motor lu bir grup takip ediyor ya da tek motorlu küçük uçak sesi gibi bir ses gaza basıp giderken de geliyor gazı kesip vitesi boşa atınca da geliyor araç yavaşladıkça ses de azalıyor acil durumdan bilgisi olan başına gelen var mı?