Gönderen Konu: Auris Motor Açma  (Okunma sayısı 4961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Motor Açma
« Yanıtla #20 : Eylül 10, 2014, 09:20:46 »
Şu an 480 km deyim 7-8 litre (şehir içi) yakaladığım anda lpg den vazgeçerim ama şu an çok ürkütüyor beni 10 litre nedir yaa

Biraz daha yol yapın ş.içi 7-8'i yakalarsınız.  Araca biraz alışın, lpg için acele etmeyin.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 10, 2014, 09:20:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 10, 2014, 09:35:03 »
 Kullanım tarzına da önem göstermek gerekir. Kalkışlarda yumuşak gaz hareketleri, ışıklara gelirken önceden yavaşlama, mümkünse aracı tam durdurmadan yeşil ışığı yakalamak, araçta gereksiz yükten(bagajda zorunlu olan şeyler taşınmalı) kaçınmak, doğru lastik basınçları, aracı ilk çalıştırınca, özellikle 10-20 dakikaya kadar çok devir yükseltmeden sürmek, kısa mesafelerde kullanmamak tüketimi etkileyen yaklaşımlardır. Bir kaç bin km sonrası tüketim bir nebze daha aşağı düşecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 8
  • Model Yılı: '14
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 10, 2014, 20:04:34 »
Ya aslında söylenenlere uymak gerekiyor.Evet ama maalesef çocuğum olduğu için kullanımlarım genelde kısa mesafe 4-5 veya 8-10 km günlük.çocuğu al-bırak daha motor ısınmadan kontak kapatıyoruz.Bazen de işe gidiyorum o da maximum 12 km.Bir de altınızda sürüşü böyle keyifli bir araba olunca çok sakin kullanılmıyor.Trafikte giderken " alın işte Auris böyle bir araba" dedirtesim geliyor :saygi:  Araba güzel kaçıyor çünkü
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S