0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim ampullerde biraz zayıf gibi arkadaşlar. Osram nb almayı düşünüyorum. Nb'nin H9 u var mı arkadaşlar yeni auris için?
Aha da bu sefer senden önce davranmışım Yüksel ben de aynı ampullerden aldım 60 TL ye geçen yaz memnun kalıcaksın eminim
Gule gule kullan yuksel artık karanlik bir yolun kalacağını düşünmüyorum sana.belki beyazlik olarak kesmeyecek ama daha uzun mesafe aydinligi daha guclu net aydinlatmasi bu açığı fazlasıyla kapatacak bence
aydınlatma açısından bariz farkı hissetmene sevindim evet beyazlık olarak çok tatminedici degil ama aydınlatma mesafesi netligi ve ışıgıyla tatminediyor bence.güle güle kullan inşallah yüksel.direk patlamışmı eminolamadım buaralar yagmur yagdımı yada enson nezaman sislerini kullandın ona bakmak lazım.acaba su mu aldı yerinden mi oynadı birşeymi oldu bakmak lazım.
senin yerinde olsam hb3 e girmeden önce ampulu sökerim yerinden iyice bir kurularım içininde kurumasını beklerim ve suyun nerden girdigini çözmeye çalışırım yagmurdan degilse araç yıkamaktandır çünkü yeni ampulude taksan aynı sıkıntıyı yaratacaktır.su deyip geçmemek lazım bence.arkasından tekrar tak kuruyunca yuvada ampulde bir dene.
aynen öle o sorunu çözmeden başka ampul takmak pek mantıklı olmaz sislerin daha idare eder o kadar para verdikten sonra ömrü uzun olsun diye eskisi kadar açamıyorsun çünkü sis tabi sisli havalapr dışında da kullanmak yasak
Hortlatıyorum ama kirlilik olmasın diye. Bugün Osram Nightbreaker Ultimate H7 ampül için parçacıya gittim. Almadan önce muayeneden geçmiyor, ona göre dedi parçacı. Yok dedim yanlışın var. Bunlar geçiyor. Forumlardan özellikle araştırdım dedim. Adam da ben sattıklarımdan biliyorum dedi. Bende almadan bıraktım. Şimdi sorularım şunlar;1- Geçiyor diye biliyordum. Yanlış mı_?2- Muayene istasyonundan istasyonuna değişir mi _? Teşekkürler.
Yok hocam, öyle şey mi olur ? Xenon kiti değil ki bu, bildiğimiz far ampülü.Sıkıntı çıkmadan geçer, merak etmeyin.
Hocam, adam çok net konuştu Sattıklarım geçemedi dedi. Acaba bizim istasyonda mı sıkıntı var diye kurt düştü içime.
önceleri xenon farı çok beğenirdim fakat artık tamamen uzaklaştım. far ayarları tam bile olsa kesinlikle öndeki araç sürücüsünü rahatsız ediyor. bildiğin gözünü deliyor. orijinal hariç yasaklanması da bence iyi oldu.
Uzun ömür istiyorum, performans ve beyazlık önemsiz diyorsanız : Uzun ömür kategorisindeki ampuller uygundur.Bosch Long Life DaytimeOsram Ultra LifePhilips Eco VisionUzun ömür + ortalama performans istiyorum, beyazlık önemsiz diyorsanız : Standart veya +%30 kategorisindeki ampuller uygundur.Bosch Pure LightOsram StandardPhilips VisionPerformans + ortalama ömür istiyorum, beyazlık önemsiz diyorsanız : +%60 kategorisindeki ampuller uygundur.Bosch Plus 60, Xenon SilverOsram SilverstarPhilips Vision PlusPerformans istiyorum, ömür ve beyazlık önemsiz diyorsanız : +%90 kategorisindeki ampuller uygundur.Bosch Plus 90Osram Nightbreaker Plus, Nightbreaker UnlimitedPhilips X-treme Vision (4 kat uzun ömür diyor)Beyaz ışık istiyorum, performans ve ömür önemsiz diyorsanız : Mavi camlı ampuller uygundur.Bosch Xenon BlueOsram Cool Blue IntensePhilips White VisionPerformans + uzun ömür + beyazlık istiyorum diyorsanız : Halojen ampullerde bu üçünü de aynı üründe şimdiye kadar duyup, görmediğimizden eğer siz bulursanız lütfen bizimle paylaşınız.