0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elimdeki Led-Xenon soğutmalı inwells marka lambaları bir arkadaşıma verdim, şuan eski ampullerimi taktım ve bende bu halojenler arasında kararsızım.2001 vvti farları hb3 ve hb4.Philips'de sadece Daimond Vision modelinde hb3 ve hb4 var. Çifti 77 tl.Osram Night Breaker Unlimitedde hb3 ve hb4 var. Çifti 100 tl.Eski mesajlardan anladığım kadarıyla Philips ömür ve aydınlatma açısında favori, yer yer Boschu övende olmuş.Sorum şu; Hb3 ve HB4 e başka far kodları uyar mı? Mesela H7? Yada uyan varsa bilen bi üstad cevap verirse sevinirim.2. Si, Philips'in 2 takım Diamond Vision ampülünü alayım mı, tavsiye edermisiniz?55W 5000K ampüller.
Ben kendi aracımda denedim ama maalesef memnun kalmadım. Işığı çok dağıtıyor ve uzak mesafe kör kalıyor. En kaliteli dedikleri photon 'u da kullandım yine hüsran. Sonunda 8000 K zenon taktım. Şimdi gayet güzel. Ama uzunlar led.
Uzun vadede haklısınız far içi kararıyor. Şuan ki farlarım depo marka çünkü orjinali miadını doldurup gitti 😀kış aylarında 4300 k zenon takıyorum.
Mustafa bey birde farın arkasında kısa ampulün takıldığı yerde beyaz bir kapak var.Led takarken o kapağı deldinizmi?Led boyu uzun olduğundan oraya oturmaz sanırım.