0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maddi durumunuza uygun konforlu yumusak etiketleri makul olan bir lastik secmeniz iyi olur diye dusunuyorum.vaktiniz varsa lastik konusunda forumun encok tercihedilenlerini siraladim lastik olarak bakabilirsiniz.disk tornalatma konusunda borsey diyemem size kalmis ama evet balata degisikligi salincak kontrolu guzel lastk ve jant sonuclarina gene bakariz.iyi forumlar.
TAHİR Bey, diskleri tekrar tornaya vererek hem cebinize zarar vermeyin, hem kendinizi riske atmayın.Zira zaten daha önce bu işlemi yaptırmışsınız ve çözüme ulaşamamışsınız.Benim araçta da titreme mevcuttu ve ben 4 disk ve 4 balatayı aynı anda değiştirdim, titreme geçmedi. Disklerden şüpheleniyordum ve geçmediğini görünce ister istemez moral bozukluğu oldu.İşin ilginç yanı, sizinki yüksek hızlarda, benimki ise tam duracakken yapıyor. Lastiklerinizi değiştirdikten sonra gelişmeleri yazarsanız sevinirim.Bu arada düne kadar TOYOTA servisleri TRW takıyordu, şimdi ne oldu da "Bu orjinal değil" demeye başladılar ?
Konuyu ilk açtığımda eklemeyi unuttuğum bir nokta daha var. O da sağ ön disk daha fazla eğriliyor, tornadayken fark edildi bu durum.
enbaşta tornalanmayan disk durumundada titreme yaptıgını sölemiştiniz sanırım.tornalansada titriyor tornalanmasada yani aslında.
Merhaba ön disk ve balataları değiştirmeye karar verdim, çünkü titreme yapıyordu netten TRW disk ön DF 4403 ve bosch marka balata temin ederek kendim değiştirdim. Çıkan parçaların fotoğraflarını eklemek istiyorum ama resim ekle butonundan eklenmiyor.
Teşekkür ederim Aytaç Bey güncel konuları nasıl takip edebilirim?