0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşiniz zor İLKE.Bayram arefesinde olduğumuz için tüm yerler dolmuş gibi gözüküyor.Bir kaç gündür AYVALIK tarafındaki otelleri arıyorum, çoğu bayramda dolu.
Aynen abi sıkıntı orda. Ne yapcağız belli değil
Bir tek bizim otel bayramda bomboş. Bize gelebilirsiniz.
marmariste apart bulursun vardır ama tavsiyeetmem.marmaris diger tatil yörelerine çok benzemez.hatta tavsiyem o tarafa pek geçmemen.ama kuşadasında bence bulursun diye düşünüyorum.
sıkıntılı bir yer orası.kuşadasında kadınlar denizi tarafına inin kesin biryer bulcaksınız o taraflarda bence.olmadı hiç gittinmi bilmiyorum ama davutlar olabilir milliparkın o taraflar olabilir.marmaris eskisi kadar tekin bir yer degil.bekar bile gidilcek olsa bayagı bir düşünmek gerekir tavsiyeetmem.kuşadası tuntaş family suite baksana bi aklımda kalan yerlerden orası.kadınlar denize 200mt uzaklıgı yok bile.az gitmedim oralara.epey apart bulursun kuşadasında sokakda kalmassın asla
Abi otel hayati bize uymuyor ya ozellikle yemek saati
Abi bizde gecen sene kadinlar denizinin ustunde kalmistik denize yaklasik 1.5 km yukardaydik tepede iste akrabamizin dedigim yer burasiydi bu senede kalcaktik ama olmadi. Milli parkin orayida biliyoruz abi simdi isi garantiye almak istiyoruz biliyormusun. 2 kez o hatayi yaptik zar zor yer bulmustuk
Her otelin kendine has bir işleyişi oluyor ama biraz anlayışlı bir otelse, yemek bittikten sonra bile size tabak hazırlayıp, kenarda bekletmesi lazım.Ya da müşteri durumuna göre yemek saatlerini esnetebilirler.Her tatil beldesi bozdu gerçekten ülkeminizn bazı(!) yerlerinden göç eden arkadaşlar yüzünden.Ogün abinin dediği gibi Kuşadası iyi bir alternatif olabilir. Eğer Didim tarafını düşünürseniz tanıdık bir otel var, sordurabilirim. Hemi de helal belgeli. Uyarsa haremlik-selamlık tarzında İslami bir otel.
çalış plajı tarafında fiyatlar ne olmuş ilke peki.önceden gitcegin yeri belli olması güzel birşey tabi ama yüzyüze olunca fiyatta şişiremiyorlar oyüzden dedim.tercih senin ama tahminedebildim nerde kaldıgını.aklımda birtek kalan yer orası.genede arayıp bir sor istersenmarmaris ençok bozulan yerlerden biri yüksel ya maalesef ve belki hiç bozulmaması gereken yerlerden biriydi.deniziyle eglence hayatıyla falan ama dedigin gibi maalesef bitirdiler orayı.gidip görmüşlüğümde var yaşıyan arkadaşlar çalışanlar var gelme diyor yani.kuşadasının yerleşmiş bir yapısı var sabit halkı var kolay kolay yapısı bozulmuyor ve egenin belkide engüzel yerlerinden biri kurcalanması gereken bir yer tatil için.ilkede zaten yabancısı sayılmaz oranın
İlke abicim neden telaş ediyorsun ki? Tanıdık akrabanızın yeri varsa o akrabanında piyasada bildiği bir sürü yer vardır direk el atsın olaya
Ayvalık sarımsaklı karakaş motel. Şiddetle tavsiye ederim her sene gideriz. apart olanların içinde mutfak var (ocak ve büyük buzdolabı var.) Çamaşır makinası yok malesef. tv ve klimada var. Denizle aranızda 2 şeritli yol var. Plajda şezlonglar ve şemsiye moteldekilere ücretsiz. Hep aileler geliyor. Geçen sene 130 tl idi günlüğü ( kişi başı hesabı tutmuyorlar 3 kişilik oda fiyatı bu) Ben denizini antalyanınkinden daha çok beğeniyorum. Çok temiz.Marketlere yakın direk sarımsaklının göbeğinde en kalabalık yerinde akşamları çok hareketli. Bol bol yürüyüş yaparsın En önemliside otopark sorunu yok Çevre otellerin otoparkı yok millet arkalara koyuyor.fotolardaki alt kısımlar apart olanlar. Üstlerse normal otel odası mutfak yok. Buzdolabıda yok hiç bulaşma oraya
Çok iyi oldu.AĞUSTOS'ta 5 gün kadar bir kaçamak yapacağım AYVALIK'a, deli gibi otel arıyorum.MAYIS ayında 3 kişi 130,00 TL'ye kaldığımız ALDER kişi başı 150,00 TL fiyat verince nevrim döndü. Kız arkadaşla problem yaratıyorlar mı ?
Hiçbir fikrim yok fakat çiftlerde geliyordu tabi evlilermi değillermi bilmiyorum Telefonda öğren derim. İçin rahat olsun çok güzel yer. Gerek odalar gerekse plaj ve deniz çok temiz. Fiyatı biraz artmış olabilir ama yinede birşey değil normal şartlarda bir otelde kalsan dediğin gibi kişi başı 150 200 verirsin. Yemeğede ayrıca para verirsen işin zor. Burada kendinde yapabilirsin... Onu geçtim oteller suyu bile para ile satıyorlar ve içeri su almıyorlar burada öyle bir sorun yok apart olduğu için
Millet nişanlı ayağına gelip bize dil dökerken, şimdi biz millete dil dökeceğiz. Evet, sormakta fayda var. Yarın arayıp fiyat bilgisi de alırım.Sarımsaklı'dan şüphem yok, gerçekten güzel yer. MAYIS'ta kalabalığın olmadığı zaman gitmiştik, memnun kalmıştık.Tamamen fırsatçılık oradaki otellerin yaptığı şey. 1 ay önce 3 kişi 130,00 TL, 1 ay sonra kişi başı 150,00 TL. Değecek oteller olsa neyse diyeceğim.İşin aslı Sarımsaklı'da kişi başı 150,00 TL fiyatları duyunca arabada yatmaya hemfikir olmuştuk fakat 1 daire 130,00 TL ise uygun sayılabilir. Yemek işi zaten 2. planda, o bir şekilde halledilir. Çok teşekkürler.