0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de advance multidrive s. Alalı 1 hafta oldu ve 220km.Bendeki sorun şu. İlk alıralmaz 100₺ benzin aldım 200km gittim. Yani 100km de 11lt den fazla. Ama yol bilgisayarı 8,4lt/100km gösteriyordu. Bu kadar mı fark eder yaa.Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2014, 22:56:20Bir de bi soru sorayım,Araba rodaj süresince s modunda mı kullanmak daha iyi yoksa normal moddamı?Çünkü normal modda araç devri 2000nin üstüne hiç çıkmıyor. Acaba s moduna alıp, devrin biraz daha yüksek olmasını mı sağlamalıyız.
Korkmayın basın gitsin. Problem değil,rodaj diye birşey yok
Hocam ismi rodaj olmayabilir ama birşey var.Yoksa ilk motor neden bu kadar çok yaksın, tepkileri, gücü az olsun?Kime sorsan, 'araç yeni, çok yakar' diyor. Peki niye çok yakıyor? Demek ki motorun bir şeylere alışma süreci var.
bende şu an 3000 km civarındayım çok yoğun trafik olmamasına rağmen hiç 10 lt altına düşmedi ankarada istanbulda 8 litreden bahsedenler var nasıl oluyor anlamıyorum
selamlar arkadaslar 2014corollo 1500km. yol yaptım sehir dışı 5.5 iken şehir içi 11.5lerde dolaşıyor normalmidir.selamlaar.
MerhabaBende de aşırı yakıt tüketimi var. Geçen hafta aldım. 100 TL'lik benzin aldım. 150 km'ye gelince benzin ışığı yandı. Yani 16L/100 km. Arabada bir problem olduğundan şüpheleniyorum. Şehiriçi anlık tüketim seviyeleri hep on litrenin üzerinde. Genellikle yirmi litreye yakın. Servise götürmeden önce bir kaç yüz km kullanmalı mıyım? Arabanın yeni olmasıyla bir ilgisi olabilir mi?
Göstergeyi sıfırlamadım. "Ortalama tüketim" dediğiniz "En iyi" göstergesi mi? Bugün akşam tekrar test ettim. 21 dakikalık bir dolaşmada 11.5 L gösterdi. Ama bu sanıyorum son kontak açma kapama arası en düşük tüketim anıdır. Ortalamayı nasıl görürüm? Kullanım kitapçığında da ortalama tüketimden bahsediyor ama ekranda "en iyi" gibi bir ibare var.
ank İstanbul yolunda 6,3 altına inemedim 3 kişi tek valiz ile, yolun çoğunda klima kapalıydı, ama hız 120 KM (otoban olduğu için hız sınırları içindedir) altına düşmedim ve CC kullanarak kullandım.gel gör ki İstanbul da 10,5 ve 11 litre arasında gidip geliyor bazen 4*2 mi alaydım diyorum