0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşin ilginci tutanakta tebligat tarihi yazmasına rağmen elime evrak ulaşmadı ve %25 indirimden yararlanamadık, 166 TL ceza olmuş 249TL.
Bugün sabah 3 te yola çıktım, Kayseri'den Karabük'e geldim. İnanır mısınız sabah 5 de bile seyyar radar ve çevirmeler vardı. Etrafta seyyar radar, yolun tepesinde sabit radar aramaktan yola odaklanamıyoruz, sürüş güvenliği azalıyor. Yetkililer şu radar olaylarını azaltsınlar lütfen. Not: Yakalanmadım çok şükür
Posta görevlisi tebligat tarihini yazıp muhtara teslim etmiş olabilir. Benim başıma geldi. Ancak ben indirimli ödedim. Tutanağın muhtara gittiğinden haberim olmuştu.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 24, 2014, 10:59:58Ben gece radar olmaz diyordum inanırmısınız gece bile radar kurulduğunu gördüm.
Sabah muhtara uğradım zaten tebligat gelmemiş, acaba apartmanın girişine gelip orada mı kayboldu. Bu saatten sonra zaten yapılacak birşey yok. Artık geceleri de var evet. Eskiden gece yolculukları daha rahat oluyordu artık pek avantajı kalmadı.
Aytaç Geçmiş olsun,Eline ulaşmayan şey tebliğ edilmiş sayılmaz ki? İtiraz et bence