Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 19:06:19
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
Otobüs yolculuğu klişeleri
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Gönderen
Konu: Otobüs yolculuğu klişeleri (Okunma sayısı 2474 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: 0+
Kilometre: 160
Model Yılı: '05
2 kere teşekkür edildi
Ynt: Otobüs yolculuğu klişeleri
«
Yanıtla #20 :
Temmuz 21, 2014, 23:53:04 »
Otobüs şoförünün sigara içmesi
İtiraz edince içmezse kaza yapar demeleri
Muavinlerin koridorda uyuması
Üstten birinin laptopu düşecek bunu sizin görüp tedirgin olmanız.
Toyota Club Türkiye
«
Yanıtla #20 :
Temmuz 21, 2014, 23:53:04 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
Araç: Corolla
Kan Grubu: A+
Kilometre: 309280
Model Yılı: '93
500 kere teşekkür etti
705 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #21 :
Temmuz 22, 2014, 00:35:10 »
Yüksek sesle telefonla konuşanlar koltuktaki tv'nin kulaklığını takıpta bas bas bağıranlar horluyanlar artık araba sürmekten bunaldım 3 saatlik yol bile kendi arabamla bitmeyecek gibi geliyor bi ara otobüs şöförlüğü teklif ettiler benim gibi bi sürü manyakla uğraşamam dedim hiç bi arabada uykum gelmez kamyon yada tırın kapıyı açtımmı 24 saat uyusamda uykum gelir ilk esnada ondan sonra dağılır
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
2011 Auris Sport
Araç: Auris
Kan Grubu: A+
Kilometre: 54000
Model Yılı: '11
120 kere teşekkür etti
222 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #22 :
Temmuz 22, 2014, 01:01:45 »
şu an hatırladığım 3 defa bindim ikisinde otobüs bozuldu birinde koltuğum dik durmuyordu arkaya yatıyordu yaslanınca 3 de 3 yapınca bi daha otobüse binmeme kararı aldım. hatta lise bittiğinden beri yani 2 yılı aşkın bir süredir sadece 1 defa şehiriçinde otobüse bindim o da arabamı sattığım sırada. Allah kimseyi arabasız bırakmasın
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Kan Grubu: B+
Model Yılı: -
7 kere teşekkür etti
228 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #23 :
Temmuz 22, 2014, 09:24:49 »
Otobüs mola vermiştir....
molanın bitmesine 5 dakika kala, otobüsü kaçırmama psikolojisiyle herkes otobüsün önünde kümelenir.
Sanki bir tiyatro izlermiş gibi, sigaralar yakılarak otobüsün ön camının yıkanışı seyredilir.
Hep merak etmişimdir, gece gündüz otobüsleri yıkayan adamlar kimdir, nedir, nerede oturur, çoluğu çocuğu var mıdır?
İncelenmesi gereken insanlardır kanımca.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: A-
Kilometre: 127000
Model Yılı: '05
31 kere teşekkür etti
54 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #24 :
Temmuz 22, 2014, 09:51:55 »
Zırlayan çocuklar. Eskişehir- İzmir arasına 2 yıl önce otobüsle giderken arkaya Kütahya'da anane-anne ve bir küçük erkek çocuğu bindi. Tam 5 saat sürekli ya ağladı ya da bağırdı. Uyumadı çocuk. Annesi ne dövüyor ne uyarıyor.
Çocuk ile anne arasında geçen dialoğu yazayım.
Anne: Oğlum yukarı da ki düğmeye basalım da muavin abi gelsin ne istiyorsan söyle.
Çocuk: Ben düğme değilim anneeennaaa ben düğme değilimm.. (Hiç abarmıyorum bire bir yazıyor ve tam 1,5 saat ağladı ben düğme değilim diye
)
Allah kimseyi böle şeylerle imtihan etmesin.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Doya doya Toyota
Kan Grubu: B+
Kilometre: 13000
Model Yılı: '14
183 kere teşekkür etti
73 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #25 :
Temmuz 22, 2014, 10:15:38 »
Ben kendiminkini anlatayım:
Muş'tan İstanbul'a geliyoruz. Otobüs mola verdi, tuvalete gittim. O da ne, bağırsaklar bir bozulmuş ki sorma gitsin. Neyse; hareket zamanı geldi, kalktık...
Fakat 15 dakika sonra benim bağırsaklar gurul gurul... Bir süre dayanmaya çalıştım ama nafile. Muavine durumu anlattım, hemen bir mola yerine çekti. Can havliyle tuvalete koştum ama tuvaletten çıkamıyorum, bitiyor bastırıyor meret. Muavin geldi "Abi neredesin?" diye beni sordu, sonunda da buldu. "Tamam kardeş, geliyorum." dedim.
Tekrar kalktık. Ama yarım saat sonra gurultular yine başladı. Bir saat sabrettim; ayıp oluyor diye de utanıyorum. Lâkin olacak gibi değil. Yine muavini çağırdım, durumu anlattım. Muavin şoförle konuştu ve geldi: "Abi saat başı mola veremeyiz ki. Azıcık sık dişini, iki saat sonra mola vereceğiz."
"Bak kardeşim." dedim. "Durum kötü; bir saatten beri sabrediyorum ama olmuyor işte. Ya hemen durursun, ya da çıkarırım pantolonu yaparım otobüsün içine. Çarem kalmadı..."
Neyse... Durdular bir benzincide. Biz de işimizi gördük. Ama bu son oldu, bağırsaklar bir daha beni rahatsız etmedi...
Çok kötü bir durumdu... Kimsenin başına gelmesin...
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: ---
Kilometre: 52000
Model Yılı: '16
281 kere teşekkür etti
530 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #26 :
Temmuz 22, 2014, 10:23:53 »
Eski 302-303 Otomarsan Mercedesler vardı. Baya rahatsızdılar. Ardından O 304 ler piyasaya çıktı ve ardından 403ler, 404ler, en son bildiğim Travegolar vardı.
-Değerli yolcularımız, otobüsümüz ... tesislerinde 30 dakika yemek ve ihtiyaç molası vermiştir anonsları.
-Arka koltuklardan gelen yumurtalı ekmek kokuları.
-Gece yolculuklarında şoförün dinlediği musiki şarkıları, tenni tenni ten nen nenenen.
-Çocukken tuvalet ihtiyacı geldiğinde pet şişelere ihtiyaç gidermeler ya da otobüsü yol kenarına durdurup ihtiyaçlarını giderten çocuklar vs.
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»