0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç yıl önce şehirler arası yolların birinde yolculuk... Elinde iki gazeteyle birisi oturdu yanıma. gazeteleri karıştırmaya başladı derken kısa sürede uykuya daldı. ikindi vakti. Bir süre sonra kafası kayarak benim omuzuma geldi. Ne kadar omuzumu saladıysam da, öksürüp uyandırmaya çalışsamda boş "ne kadar saygısız" diye geçirdim içimden derken böylece epey zaman geçmiş ve ben de uykuya dalmışım. Uyandığımda yanımdaki kardeşim gazete okuyordu ve en önemlisi başım onun omuzlarındaydı . adammbeni uyandırmadan kibarca gazetesinin sayfalarını çeviriyordu.
Otobuslerden nefret ederim hele metrebus otobus minibus istanbulda oturuyosaniz metrebuslerde akraba olabilirsiniz ve bir söz var bir insani tanimak istiyosan onun zincirlikuyuda metrebuse binişini izle diye : D
Aslında uzun yol otobüsü iyidirEskiden Samsuna giderken Vakfıkebir'de otobüs durunca herkes ekmek alırdı. Bende mısır ekmeği almıştım kendime. Şoförle muhabbet edip, mısır ekmeği yiye yiye Samsuna varmıştık. [emoji74]
ben hiç rahat edemiyorum otobuste
Arabadan sonra hiç cazip değil tabi.
tatile arada otobusle gidiyoruz benim için işkence oluyor
Arabadan sonra zor olabilir tabi.1-2 numaradan bilet alırsanız keyifli olur.
telefon kullanmak sikinti oluyo ozamanda telefon zarar mi ne veriyomuş galiba arkada gizli sakli kullaniyorum
50 km mesafeden sonra çok bayıyor beni. Eğer direksiyona geçersem yolculuğa devam edebilirim Fizan'a kadar... Benim de en çok gıcık kaptığım şey zifiri karanlık otobanda giderken aracın iç ışıklarının yanık şekilde kalması ve buna istinaden maymun yavrusu gibi cama yapışıp dışarıda ki hiç bir şeyi görememek Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2014, 21:41:37 Fren sistemini kilitliyor derlerdi ama eskidendi artık uçaklarda bile serbest otobüsler de hayli hayli serbest
serbest diye biliyom bende ama bu tatile giderken kullandigimiz firmalar oyle diyor kullanirken gorurlerse uyariyorlar