0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Chevrolet ın cok.yaktıgını soyluyorlar.Lpg uyum konusuda sıkıntılı.
Baska marka mi kalmadi
Niye ki?Fiyat performans oranı çok iyidir Chevy'in. Ama satılabilir mi muamma.
çok tipsiz piyasa sifir
Cruze benim hoşuma gidiyor. Ama pazardan çekildi tabi.Ben olsam alır mıyım? Almam. Niye? En başta GM'un firması. Bu bile almama sebebi. Sadece Corvette, Camaro, Malibu, Impala gibi efsanevi modellerini alırım.
cruz mu arabadan anliyorum diyen insan cruz yolcu olarak bile binmez bu kadar igrenc bir araba nasil yapmislar bilmiyorum 1.6 benzinli otomatik vites kaç model araba ama gel gelelim bizim e12 yi birakin kiyaslamayi yola cikinca 5 boy arkada kaliyor şanzıman rezalet arabada nasil bir vites beyni var hem gitmiyor hem su gibi içiyor benzini diş görünüsü şahane ama
Evet fiyat performans olarak iyi Chevy yanlış anlaşılmasın efsane kasa corollaya vereceğim parayı ( eğer ki fazla bir param yok ise ) kesinlikle Lacetti almayı düşünürüm ama dediğimiz gibi ikinci eli yok gibi....
Ben yolcu olarak bindim. Kör cahilim demek. [emoji74]1.6 atmosferik klasik otomatik olan hiç bir araba gitmiyor ki Cruze gitsin. Ama biraz daha az yakabilirmiş. Verseler bir Corvette bineriz ama. [emoji4]
1.6 e12 köpek gibi gidiyor cruze u yokuşta dene bi vites kafayi yiyor araba rezalet yani markaya yakişmayan bir model istanbulda mi oturuyosun bilmiyorum ataturk hava limaninda polis anons yapti diye cikmak zorunda kaldim hava alaninda beklerken tur atmak zorunda kaldim yola ciktim araba vitesi büyütükçe ben küçültüm ozaman gitti biraz kendine geldi
Manueli iyi uzar da aynı şeyi otomatik için söyleyebilir miyiz? Eğer otomatiği de iyi gidiyorsa helal olsun Corolla'ya. [emoji4]
kısa mesafe kullandim hb e12 otomatik iyi gibi geldi denemek lazim
Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda öneri ve tavsiye almak istiyorum.Öncelikle iyi bir toyota kullanıcısıyım,fakat yakınım chevrolet lacetti 1.6 konusunda benden öneriler istedi sizce nasıl bir araçtır kullananınız ya da bilgi sahibi olanınız var mı?Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.