0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok yok daimdir bizim toyo aşkımız ama finans lazım
Aramıza giren tek engel. Cepte toparla para olunca da şimdiki gibi zevk vermez ki yahu. Kıt kanaat bir şeylere yettirebilmek, ucu ucuna yeten paranın karşılığını alabilmek daha zevkli geliyor.
Yav şaka maka artık arabanın bütün işleri bitti. Ben ne yapacağım, nasıl vakit geçireceğim bununla ?
Yüksel özelliği maalesef. er , şimdide direksiyondan teyp kumanda işine gir yani bir ara vardı hazır teyb kumandalı bir direksiyon al sol modellerindeki gibi hava yastığını rötüşla ve o işi yap ayrı konu benimde hayalimde var hadi bakalım...
üstad inan şuan dipteyim iki gün öncede 4'lü cam düğmesi ile teyp etrafındaki çerçeveyi aldım dediğin gibi kıt kanaat
yüksel abi forumda efsane olacan bu gidişle sendeki gibi ben de düşünüyorum arabaya ne yapsam diye ama sadece düşünüyorum sıfır icraat
Sırada versonun direksiyondan kontrollü cruise yapabilirsin siyah corolla hb deki gibi [emoji1][emoji1] ön farları ben diyecektim sen yazmışsın farları karart derim ben R19 yapmıştım zamanında arabanın görüntüsü değişmişti [emoji4] yada akvaryum sis farını sök ayır temizle zımparala donra parlak griye boya geri topla tak [emoji1]
aslında far karartma ile başlayabilirsin ki, illa siyah yapma mesela füme yap koyu gri yap standarttan farklı olabilirsin hatta şunu söyleyeyim sen kendin bile film çekebilirsin camlara bunu dert etme Metalik gri değilde ayna şeklinde parlaklık veren sprey boyalar var ben bi kaç kere görmüştüm
Yüksek ısıda yanıp yanmama olayına bakmak lazım. Kaş yaparken göz çıkartmayın aman diyim
kışıın komple camları 1 yapıp güzel bir perde yapalımmı yüksel.benim niyetim var
Spreyin mi cam filminin mi Murat abi ?
ayak aydınlatması istersen elin yatkınsa yap degilse 20tl ye tamam
Ayağını neden aydınlatıyorsun Fetişistlik mi var Ogün
ayak aydınlatması istersen elin yatkınsa yap degilse 20tl ye tamamkışın bir ay cam filmi diger ay perde yaptırırız.buarada elini rahatlat işte biraz yat
Spreyin Yüksel. Geçenlerde bir konuda yazmıştım arkadaşın Avensisinde kronik bu xenondan dolayı kararma olmuştu adam dediğin tarzda sprey boya sıkmış, forumda yazmıştım Ahmet hocam, sprey boya yanabilir demişti. Dikkat etmek lazım Ayağını neden aydınlatıyorsun Fetişistlik mi var Ogün
Senin arabada da yok yok be abicim maşallah, disko topun bile var Lazer gösterisi falan yapsan yeridir.Şimdi uzay mekiği gibi ışıl ışıl diyecem ama abes kaçacak, malum tayt giymek lazım
KAAN'la biraz ampüllerden konuştuk da, ledi bile 25,00 TL yav. Nasıl yapacağız ki bu ayak aydınlatmasını ?Aklımda olsun bu abi. Özel ısıya dayanıklı bir boya bakayım.
ne çok abartı ne çok az tam orta ayar gibi geliyor bana abi aracın içerisinde çok işim kalmadı birkaç ampul degişikliği daha yapılacak okadar o disko topu akşamları çok güzel oluyor abi geze akarken iyi oluyor Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 02:04:01ledi 25tl derken okadar pahalıya almadım ben 13tl ye aldım hemde epey bi aldım yani.iyi araştırmak lazım.3çipli led yetiyor yani.çok çok güçlü bir led almaya gerek yok.normal 3 çipli led yeter