Gönderen Konu: Satmak istedigim aracima fiyat belieleme konusunda yardim...  (Okunma sayısı 1175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Arkadaslar 2009 da alip Araniza katildigim 2004 1.6 elegant aracimi bayram sonrasi satisa cikarmayi planliyorum. Aracimi 77 bin de aldim ve 5 yilda 111 bin kusura getirdim. 34 bin km kullanmisim. Aracimin ciddi bir kazasi olmamakla birlikte bu 5 yilda biri Benim disimda park halindeyken vurup sag on fari kirip ve sag on tampon ve sag on camurlugu ice gocurtme seklinde, digerleri de Benim park etme esnasinda olmak uzere. Sag arka kapi, sag on-arka camurluk ve bagaj kapagi plakanin bulundugu kismin sol ust kösesinde avuc ici kadar olmak uzere meydana getirdigim gocuk sebebi ile Islem gormus olup boyanmistir.. Tamponlarda keyfe keder kaskodan boyandi. Tramer de 4 bin kusur hasar kaydim var 2 bin tl si sag far degisimi ve tanpon onarimina ait. Gecen yil yetkili serviste suspansiyonlar ve arka salincaklar degisti. Debriyaj Baskı balatasi 95 bin de özel serviste değişti, 4 adet Michelen primacy lastik gecen sene Mart'ta takıldı daha 10 bin yeni olmuştur, 2 hafta evvel bujiler haricinde tüm bakımları yapıldı , klima Gazi yenilendi, aldığımda zavolli marka LPG vardı sorunsuz bir sekilde kullandım ve ilkbahar da filtreleri de yeniledim. Aldığımdan beri klasik far problemi ve klima komprasoru haricinde masraf çıkarmadı, bir de tavan dosemesi sarkti onu degistirdim..sahibinden de fiyatlara baktım 30-35 bin arası hatta 36 bin bile yazan var satışa çıkarılan avensisler var. Sizce benim arac bu haliyle ne kadar eder. Fiyat belirleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim....siz olsaniz ne isterdiniz..
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: Satmak istedigim aracima fiyat belieleme konusunda yardim...
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2014, 23:23:28 »
Piyada şartlarında en az 30.000 en çokta 32.000 civarı fiyat yazılır. 2005 modele kilometre düşük diye 39.000 tl yazanlarda var fakat ne kadar temizde olsa o fiystlara satamazlar.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2014, 23:27:45 »
Piyasa öyle kötü bi piyasa oldu ki 1.6 sola 35 milyar istiyor. 2005te fiyatı 35 bile degildir.(terrayıda solla aynı paraya satanlarr var) Arabaya diyecek lafım yokta piyasa değil bu uyanıklık..üstad araban km olarak düşük ama boyasıdır kazasıdır düşmeniz lazım. Bide o tramerde çıkıyor ya müşterinin hevesi kacıyor. Benim aklımdan 28-29 geçiyor. Ama derseniz ki benim araba soldan terrada donanımlı ederi fazla aaynı yazmam dersiniz 30-32yazın... satılmazsa düşersiniz:-))))
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2014, 23:38:24 »
Piyasa öyle kötü bi piyasa oldu ki 1.6 sola 35 milyar istiyor. 2005te fiyatı 35 bile degildir.(terrayıda solla aynı paraya satanlarr var) Arabaya diyecek lafım yokta piyasa değil bu uyanıklık..üstad araban km olarak düşük ama boyasıdır kazasıdır düşmeniz lazım. Bide o tramerde çıkıyor ya müşterinin hevesi kacıyor. Benim aklımdan 28-29 geçiyor. Ama derseniz ki benim araba soldan terrada donanımlı ederi fazla aaynı yazmam dersiniz 30-32yazın... satılmazsa düşersiniz:-))))
tramer de kaydin olmasi hos degil belki AMA var olan kayitlari da aciklama konusunda sIkInti yok, onlarda park etme esnasinda Benim dikkatsizligimden kaynakli, sadece bi tanesi Benim disimda oldu o da far degistirmek zorunda kaldik... Km dusuk 10 yillik bir araç icin..30-32 arasi satma hedefindeyim. Isyeri den arkadasim var almak isteyen AMA o da aldigim fiyata yakin almak pedinde, Ben de yeni alacagim
Aracin butcesini denklestime deedindeyim...araç satma konusunda pek marifetli degilim. Arkadas 24 bine aldığı aracı 32 ye satmıştı. 2 yıl evvel...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2014, 00:28:44 »
Eleştirim genel bi olay burda satan insanlarda haklı artışa reaksiyon meselesi... bende malımın pazarlayıcısı değilim km uygun olması cazip inşallah istediğiniz fiyata satarsanz
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)