Arkadaslar 2009 da alip Araniza katildigim 2004 1.6 elegant aracimi bayram sonrasi satisa cikarmayi planliyorum. Aracimi 77 bin de aldim ve 5 yilda 111 bin kusura getirdim. 34 bin km kullanmisim. Aracimin ciddi bir kazasi olmamakla birlikte bu 5 yilda biri Benim disimda park halindeyken vurup sag on fari kirip ve sag on tampon ve sag on camurlugu ice gocurtme seklinde, digerleri de Benim park etme esnasinda olmak uzere. Sag arka kapi, sag on-arka camurluk ve bagaj kapagi plakanin bulundugu kismin sol ust kösesinde avuc ici kadar olmak uzere meydana getirdigim gocuk sebebi ile Islem gormus olup boyanmistir.. Tamponlarda keyfe keder kaskodan boyandi. Tramer de 4 bin kusur hasar kaydim var 2 bin tl si sag far degisimi ve tanpon onarimina ait. Gecen yil yetkili serviste suspansiyonlar ve arka salincaklar degisti. Debriyaj Baskı balatasi 95 bin de özel serviste değişti, 4 adet Michelen primacy lastik gecen sene Mart'ta takıldı daha 10 bin yeni olmuştur, 2 hafta evvel bujiler haricinde tüm bakımları yapıldı , klima Gazi yenilendi, aldığımda zavolli marka LPG vardı sorunsuz bir sekilde kullandım ve ilkbahar da filtreleri de yeniledim. Aldığımdan beri klasik far problemi ve klima komprasoru haricinde masraf çıkarmadı, bir de tavan dosemesi sarkti onu degistirdim..sahibinden de fiyatlara baktım 30-35 bin arası hatta 36 bin bile yazan var satışa çıkarılan avensisler var. Sizce benim arac bu haliyle ne kadar eder. Fiyat belirleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim....siz olsaniz ne isterdiniz..