0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makyajsız e12 lere vvti sol makyajlılara 1.6 sol deniyor diye biliyorum.
Terra ile sol un farkı nedir ? Çok kesin bilgi yok sitede
Terra baz donanım, Sol en üst donanım. Sport, Terra Special gibi ara donanımların da olması lazım.
Donanım kategorisini sormuyorum. Sol ve terra arasındaki donanım farklarını soruyorum ne tür donanım farkları var...
Hepsini tam olarak bilmiyorum fakat bildiğim kadarını söyleyeyim.Çelik jantDijital klimaSis farı Ekstra hava yastıkları ( Nerede ve kaç adet olduğunu bilmiyorum.)Deri direksiyon ve vites topuzuHB'lerde Sunroof opsiyonuHB Otomatik'de CC opsiyonu. ( Sedan otomatikte de olabilir.)CD çalar. Otomatik arka camlar. ( Tam emin değilim.)Şeklinde uzuyor liste. Dahası elbet vardır fakat benden bu kadar. [emoji4]
solda 6 airbag var ( sürücü yolcu yan ve ön + arka perde) Direksiyon ve vites topuzu deri kaplı dijital klima var konsolun ortası gri birde çelik jant var. Ön kolçağın üstü süngerli kumaşla kaplı. bazılarında spoyler var. Direksiyonda teyp kontrol tuşları varterrada 4 hava yastığı var ( sürücü yolcu ve yan ). analog klima var direksiyon ve vites topuzu, kolçak (kaplı değil) normal plastik. teneke jant var. spoyler yoksport bildiğim kadarıyla terra donanımına ek olarak deri direksiyon, deri vites topuzu, ve body kit var ( arka ve yan etekler). Direksiyonda teyp kontrol tuşları varbirde luna var arka cam oto yok. elek. ayna yok en boşuMesaj Birleştirildi: Temmuz 18, 2014, 01:24:58Düzelteyimsis farı var arka camlar terra da oto. En boşu "luna" da yoktur onlar