Gönderen Konu: Çocuklarımızı Tv'deki Yetişkin Programlarından ve Şiddet İçeren Çizgi Kanal  (Okunma sayısı 2681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ancak bizde de işler her zaman süt liman değil... Hele şu ramazanda bazen öyle yapıyorlar ki canımıza okuyorlar. Geçen gün enerjilerini boşaltsınlar ve farklılık olsun diye camiye götürdüm. minber, mihrap, tesbih, mahvil... her tarafı turladılar biraz da serin olduğu için ben de biraz nefes aldım. Ancak garip bir durum... İmam rahatsız oldu, çocuklara kaş-gözle... Bunu niye anlattım aslında manevi değerlerimizden uzaklaştıkça yukarıda zikredilen bir nesil ortaya çıkmış oluyor.

Öğrencilerden dikkatimi çeken bir şey var ki hiçbir zaman sorumlulukları kendilerinde görmezler. Çocuk bir sorunla karşılaştığında hep başkasını suçluyor. Mesela derslerine çalışmadığında anne babasına suçu atıyor eve gidince de suçu öğretmenlerine atıyor. 14 dersten 12 tanesi zayıftır çok rahat bir şekilde "öğretmenlerim bana kafayı takmış ondan dolayı bana zayıf veriyorlar" diyor. işin garibi aile de inanmak için dünden hazır.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 17, 2014, 17:30:10
Hem çocuklar hem de yetişkinler için subliminal mesajlar almış başını gidiyor. Korku filmi izleyeyim diyorsun filmin sonunda şehevi duygularının arttığını fark ediyorsun...

aşağıdaki fotoğraf günlük muhafazakar(!) bir diziden... Varın gerisini siz düşünün :argh:
haklısınız  kaç tane filmde   klipte böyle şeyler var çocuklarin camide olmasini vaaz verirken söylemeyi biliyolar  bu tür şeyler bence çok iyi  küçüklükten alişmalari gidip görmeleri inanin 19 yaşindayim kaç tane arkadasim var arlarinda   1 kere camiye girmemis olanlar var adam 1 kere namaz kilmamis  çok iyide taniyorum babasi annesi hiç ilgilenmez  sonuç ateistler  allaha inanmiyoruz diyorlar 2 3 tanesi :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye