0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar nasıl olduğunu anlayamadığımız bir olay neticesinde sağ stop farı kırılmış. Büyük ihtimalle çocuklar yaptı ama giden benim fara oldu Şimdi bu stop farlarda sadece camını değiştirebiliyormuyuz? yani iç yansıtıcıya ellemeden sadece dış tarafını? Böyle bir ihtimalimiz varmı? Yoksa orjinalini sordum 470 tl diyor. ( şaka gibi ben o paraya neler yaparım ya) Eğer bu ihtimal yoksa kaskoyu kullanacağım mecbur beyanlı ödeme talep edicem. Çıkmacılarıda aradım onlarda hiiiç değişmemişler maşallah bizimkide orjinal abeyy mantığıyla sevis fiyatında para istiyor. Yan sanayide ileride solma durumu olurmu şüphesi, birde sök tak oda nerden baksan bi 250 tl bulur gibi Şimdi bir akıl verin beyler başka ne yapabiliriz?
Maslaktaki cikmacikarin cogu çakal olmus. Kartal oto sanayideki cikmacilarda uygun fiyata bulursunuz. Hatta bi yerin telefonu var bende bi sorun isterseniz0 (216) 389 42 840 (216) 473 77 47
Gökhan Bey geçmiş olsun. Üzücü bir durum ancak yenisini almaya acele etmemenizi tavsiye ederim. Stopların işlevini kaybettirecek kadar bir kırık yok sonuçta. Yan sanayileri ve çıkmacıları zaman zaman araştırmanızı öneririm. Sökme takma çok bir meblağ tutmaz ama parçayı bulmak sizi uğraştırabilir. Ekonomik bir çözüm üzerinden gittiğim için kaskoyu bu aşamada kullanmanızı da tavsiye etmem. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 17, 2014, 11:20:20Bir çözüm de şu olabilir. Aracın stop lambasına kırmızı şeffaf film kaplatabilirsiniz.
Abi stopa simdilik kirmizi veya seffaf film cek veya oraya bantla icine toz veya su girmesin. Belki camini degistirebilirsin.
Şeffaf far filmleri var, bundan çekerseniz idare eder.http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otmlm02&categoryId=20025764&sku=OTMLM02&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CLDU5JuKzL8CFQEUwwodAUcAQg
Peki yırtılmazmı yıkarken falan?
Yırtılmaz. Bu zaten boya koruma kaplamaları gibi, daha da güçlendirilmişi deniyor. Bence güzel bir uygulamayla bayağı idare edilir. Zaten fiyatı bir şey değil.
Evet Mustafa bey bende kaskoyu kullanmak istemiyorum ama bu orj fiyatlarla mecbur kullanıcaz gibi görünüyor. Gerçi sigortacımla görüştüm abi kasko bozulmaz ama hasarsızlık indirimin ( % 40 dı benimki yanlış hatırlamıyorsam) bozulma ihtimali var ama bozulmayadabilir dedi bazen böyle ufak şeylerde müşteri kaçmasın diye hasarsızlığı silmiyorlar dedi. Kararsız kaldım. Bu arada şeffaf film dediğiniz nasıl oluyor uygulamalı bir fotoğraf varmı?
Buradan bakabilirsiniz. Tabi beyaz ve sinyal kısmını kırmızı kaplamazsanız daha güzel olur. Çok dikkatli bakmadıkça belli olacağını da düşünmüyorum. http://www.hepsiburada.com/liste/autofolyo-kirmizi-far-filmi-30-cmx100-cm/productDetails.aspx?productId=otmtr22&categoryId=20025764
Yırtılmaz. Bu zaten boya koruma kaplamaları gibi, daha da güçlendirilmişi deniyor. Bence güzel bir uygulamayla bayağı idare edilir. Zaten fiyatı bir şey değil.Buradan bakabilirsiniz. Tabi beyaz ve sinyal kısmını kırmızı kaplamazsanız daha güzel olur. Çok dikkatli bakmadıkça belli olacağını da düşünmüyorum. http://www.hepsiburada.com/liste/autofolyo-kirmizi-far-filmi-30-cmx100-cm/productDetails.aspx?productId=otmtr22&categoryId=20025764
Aaaa kırmızısıda varmış Mustafa bey çok sağolun bende ki kırık beyaz bölüme sıçramamış sadece kırmızı alsam işi çözerim gibi . ya şuan çok mutluyum çünkü bilgi paylaştıkça değerlidir. Herkese çok teşekkür ediyorum Mesaj Birleştirildi: Temmuz 17, 2014, 13:27:20Hatta ikisinide alıp sağlam olsun diye alt tarafa şeffaf üstüne kırmızı çeksem ne olur herhalde yapışırlar birbilerine değilmi?