0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ogun abiye arabayi birakin gerisini o halletsin
hocam turtlewax nediyosun teflonlu olani ?
Şimdi ben kafamdan diyorum ki bu pasta bitene kadar haftada 2 kere uygulayacağım. Kılcallar gidecek. Yanlış anlamamışımdır umarım.Şimdi o göçük öle kalacak mı?Aytaç abi srp dediğin ne?Bir de sonaxın hangi şampuanını öneriyorsunuz? cilalı olanı mı?
geçen ogün abiyle baya konuştuk bu cila vs işini ama babamla olan sürtüşmelerden arabam zararlı çıkıyo araba zaten yeni öyle kılcal çizik gibi şeyler çok az bir kere fırçayla yıkama dışında fırça veya otomatik yıkamaya sokmadım sonax cilalı şampuan ve sonaxın yıkama süngeri desem sünger değil bezi desem bez :rofl:değil işte neyse onla yıkıyorum arabaya pasta atmak istemiyorum çünkü bildiğiniz gibi pasta boyayı yumuşatıyor iki yıllık bi araba için çok erken bence ama şu da var bikaç ufak taş izi var onları nasıl gidericem? rütuş boyası alsam onu nasıl yapıcaz? kafamda deli sorular auto kinge götürüp yaptıracaktım bi de şimdi onu masraf edip para harcama dedi babam anlayacağınız durum çok karışık biri beni burdan çıkarsınn
o kullandıgın f1 carnuba wax degil mi katı olanı.
Dün 2. kat pastayı attım. şimdilik fark yok. Yarın birgün tekrar atacağım. Hayırlısı. Saygılar.
Öyleyse o çizik gidermez.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 20, 2014, 01:09:45Enes elindeki F1 pasta değilse gerçekten, 3 katta atsan çizikler gitmez. Önce pasta yapman lazım.