0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle 2dir konu açtığım için özür diliyorum. Simdi benim önceden hayallerim vardı. işte şunu şöle yapcam bunu böyle yapcam flan. Baktım olmuyor dedim ki araba temiz dursun yeter. Arabada 4-5 tane bozuk para kadar göçük var. Yaklaşık bir ay önce kullandığım Formula1 pasta cila işe yaramadı. Daha doğrusu güzel parlattı ama fırçaların oluşturduğu güneşte görünen çizikleri bile yok etmedi. Benim planım sizlerin önerisiyle Bir pasta uygulamak. daha sonra göçükleri çektirmek ve düzenli bir şekilde cila yapmak. Ve tabiki oto şampuan lastik parlatıcı flan. Yani artık Araba temiz dursun. Başka bi hayal yok. Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.
Ogün abi, yarın fotoğraf çekip eklerim ancak sıkıntı standart fırçanın oluşturduğu, ışıkta görünen çizikler. Okan abi senin kullandığın pasta bu mu? Başka ise link verebilir misin? http://www.hepsiburada.com/liste/turtle-wax-super-orijinal-pasta-cila-397-gr/productDetails.aspx?productId=otdgt222r&categoryId=20035740Saygılar.
Simdi ben fotoları çektim ancak bahsettiğim ışıkta gözüken ince çiziler çıkmadı. Hem de fotoları yükleyemedim. İmgim kapalı ve hızlıresim.com hata veriyor. Biraz sonra tekrar deneyeceğim.
fotolarda ne çıkmış bir görelim bakalım hepberaber
abi bizde doktor gibiyiz rötgen gelsin tahliller bir gelsin görelim gibi konuşuyoruz
AutoGlym srp candir.30 lira olması lazım az kullanırsa çok uzun süre idare eder.