0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Michelin Primacy 3 alın bence.Çok da ucuz değil ama kaliteli lastiktir.
cok yumuşak lastik
En büyük artısı bu.Yumuşak olduğundan konforlu, yola iyi tutunuyor hem de sessiz.Yumuşak lastik bence daha iyidir. Sert lastiğin uzun ömründen başka bir artısı yok kanımca. En azından Turanza'da durum bu.
amortisor takimi sert arabaya alip takarsin mesala wv araçlarina ama tutupta e12 ye bunu takmam araba zaten yumuşak yumuşak lastik takinca pamuk gibi oluyo ki zaten arkadaşimda var o degiştircek lastikleri oda bu durumdan şikayetci sert lastik takicak lastik kotu demiyorum arkadasim oyle bisey demedi güzel lastik ama biz bir artisini göremedik belkide kullandigimiz arabalardan dolayi
Bizim arabanın da süspansiyonu çok yumuşak fakat Bridgestone'dan Michelin'e geçince gerek konfor olarak, gerek yol tutuş olarak, fren mesafesi olarak araba çağ atladı.
doğrudur bizde durum bu dün lastik fiyatlarini sorunca bin liradan aşagi lastik olmadigini ögrendik 3 ay önce bizin arabaya taktirmistik 650 tl ye michelin ayni fabrikasinda uretilen baska bir marka
Sizin taktırdığınız marka Kormoran'dır büyük ihtimal.Bizim eski arabada vardı. Fiyatına göre kaliteli lastik.
üstünde alevli şekil var bilmiyorum takildigindan benim haberim yoktu babam taktirmiş