0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerekiyor Yaşar Bey bakıyorlar. Sistemin hortum elemanlarının aracın altına sabitlenmesi gerekiyor. Ayrıca depo simit tüp ise depo ile bagaj kapağı arasında 15 cm. olması gerekiyor. Sivas yolu üzerindeki tüvtürk'e yaklaşık 3 ay önce gitmiştim. Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2014, 14:12:45Hatta hiç eksik çıkmasın diye o kadar uğraştım, bir tane bile eksik bulamadılar da tekerlek bagajda sabit değil diye kusur olarak onu ve lpg etiketini bulabilmişlerdi. Halbuki stepne kullanmıyorum muayenede eksik görmesinler diye özellikle o gün araca almıştım.
Rekor ve kablo sabit sarkma falan yok yakıt tankıda simit değil şu anda Erzincan İliç'teyim burya 25'nde mobil geliyor aralık ayında hiç gelmiyorlarmış merkez 120 km gidemiyom fırsat yok elektrikçilerin kullandığı siyah gırtlak hortumu bulabilirsem kendim izole ederim burası 2000 nüfuslu bişey yaptırma ve bulma şansı yok 2 dükkan var sanayide siz Gömeç'te yaptırdınız vizeyi
Bugün gezici istasyon gelmişti vizeyi yaptırdım sıkıntısız geçti
motora arabanız için, farlara ise karşınızdaki sürücüler için baktırın lütfen.
Geçmiş olsun, bayağı hafif kusur çıkmış yine de. Yağ kaçağı vs. önlemini alman lazım ihmal etme.
Günü geldi, muayeneye gittik. Egzosdan geçemedik. Karbonmonoksit çok salıyormuş arabam. Birkaç yüz km içinde bakıma sokacaktım arabayı, öne alacağız heralde bakımı.Bu sıkıntı enjektörden veya bujilerden mi kaynaklanır?
Sıkıntı tüvtürkde. Keşke dışarda yaptırıp gitseydiniz. Bakımı yaptırın. Belki Buji hava filtresi yağ yağ filtresi değişikliği çözüm olabilir.
Disarida sanayide olcum yaptirin. Muayeneden gecin. Emisyonunuzun yuksek olmasi icin bircok neden var.
bildiğim kadarı ile 10 gün tolerans vs yok.ruhsattaki tarihten 1 gün sonra bile olsa cezaya giriyor.en geç 10 marta cezasız randevu labilirsiniz