0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En kötü ihtimalle hafif kusurlu geçer.
aynen arabada keyfi işlem yapinca biraz boyle oluyor bende muayyaneden geçerken 50 defa elfreni cekti içim acidi o test yerinden çikarirkende gidiyodu araba hafiften kayiyodu yine cekti elfreni ayari yok dedi hafif kusur yazdi ama geçtik
tavanada kaplama yoksa veya arabada şerit aynaya bakmaz bile
O tarz ufak tefek şeylerden ağır kusur vermezler galiba. Yani el freni hiç tutmuyorsa belki.Bizim aracında farları ayarsızdı hafif kusurla geçti.
Cam tavan görüntüsü veren parlak folyolar var. Onlar geçebiliyor mu?
bizde tonla hafif kusur vardi elfreni ayarsiz hafif kusur 3 numara film film hafif kusur yok far hüzmesi iviri ziviri zimbirtisi hafif kusurlu agir kusur lastik kabak olursa veya far yanmazsa bunun gibi seyler galiba
gecmez onu demek istedim zaten ama cam tavanin vardir yariya kadar geri kalaninida kaplatirsiniz bilemem belki iltimas tanirlar
Peki tavan normal bildiğimiz tavan diyelim. Daha sonradan bu folyoyu kaplasak geçer mi?
araçta cam tavan yoksa kaplarsan muayyenden gecmez ha dersin ki benim muayyenme var daha 2016 da mesala yap gitsin zamani gelince sökersin zaten 50 tl falan kapliyolar
Muayenesi daha var fakat bizim arabaya gitmez o tarz şeyler. [emoji4]
beyaza güzel gidiyor renk önemli biraz anteni degiştircem ben aynayi kaplatirim bide bugün minibuse surttum aynayi dar sokakta insanlar bazen yüzsüzleşiyor yol verdik 50 tane araba geçti yola çiktigimi gördü hala geliyor uzerime bide bakiyor o sira aynayi cizdirmisiz
regülatör değişince birşey yapmanıza gerek yok, regülatörün üretim tarihini okuyamazlar ise hafif kusur yazarlar. 2.5 yıl önce değişmiş ise zaten önceki muayenede görmüş olmaları da lazım muayenesiz araca binmenin trafik cezası 80TL, tekrarında aracın bağlanmasıdır.Çok saçma bir değer aslında, egzos muayenesinin olmamasının cezası 800TL üstünde birşeydi...
eksoz muayenesi çok önemli ben aracımın motorunun verimli ve güzel çalıştığını sanıyordum ama avans ayarı sorunu varmış. zaten çok yaşlı olan arabamın değerli neredeyse sınırda geçtim. bu demek oluyor ki eski bir arabaya çok iyi bakmadan yola gidemiyorsunuz. beni şaşırtan olay geçen hafta yaşandı. ben endişe içinde muayene istasyonunda beklerken muayeneden kalan arabaları tekrar şehre gönderdiler. kimisi gazdan kimisi silecekten bir tanesi de ışıklarından geçmedi. benim hurda dediğim aracım girdiği gibi çıktı gurur duydum vallahi hem kendim hem aracım hem toyota forumdan ...
Arkadaşlar bi sorum daha var 25 kasım itibarı ile vizeye götürecem aracı araçta eksik yok fakat alttan giden lpg yakıt rekoru ve kablonun izole olması gerekiyormu şu gırtlak hortum diye tabir edilenlerden izole ediliyor ya yakıt dolum ağzı ve tank çıkış rekoru bagajın içinde izoleli yakıt tankının altında sehpada var mevzuatı inceledim bişey yazmıyor izole ilgili