Gönderen Konu: Multimedya cihazı montaj sorunu  (Okunma sayısı 1385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '14
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Multimedya cihazı montaj sorunu
« : Temmuz 15, 2014, 08:49:59 »
Merhaba.2008 aurisime uyumlu diye aldigim(orasini hic sormayin sirketiyle kavga bile etim)multimedia orjinal teyibine gore biraz buyuk geldi..bu yuzden klima izgaralarida dogal olarak yukari dogru kalkti.zar zor monte ettikten sonra bu sefer yan citalari bombe yaptigindan dolayi tam oturmuyor..uzun ugraslar sonunda yapabildigimiz en son sekil resimdedir.ust tarafta acik kalan acik kalan yerler oturmuyor bombeden dolayi.bu konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum.benim ilk aklima gelen yapistirmak oldu ama bombe den dolayi atarmi bilmiyorum[/img]

Toyota Club Türkiye

Multimedya cihazı montaj sorunu
« : Temmuz 15, 2014, 08:49:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Multimedya cihazı montaj sorunu
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2014, 22:17:51 »
Belliki uyumsuz bir cihaz göndermişler tam olarak marka ve modeli nedir acaba ? Corolla için falan olmasın corolla için olanların aurise uymadığını okumuştum ama detayını bilmiyorum açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2014, 00:06:43 »
Belliki uyumsuz bir cihaz göndermişler tam olarak marka ve modeli nedir acaba ? Corolla için falan olmasın corolla için olanların aurise uymadığını okumuştum ama detayını bilmiyorum açıkçası
internetten aldim bizzat auris uyumlu diye.servisini aradigimda soket vidalama ve direksiyona uyumluluk anlaminda aynisidir dediler ama kasa olarak fark olabilir dediler..mubarek ramazan gunu sabir cektim kapattim yuzlerine telefonu..kamasonic marka.ama cihazdan yana fonksiyonel olarak harika bi cihaz herseyiyle..sadece çıtalar uymadi kasa biraz buyuk oldugu icin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2014, 03:34:25 »
Burak bey corollanın cd mp3 çaları ile aurisin cd mp3 çaları birbirine uymuyor mu. çünkü ben corollanın cd çalarını aurise taktırmayı düşünüyorum. eğer uymuyorsa hiç uğraşmayayım. sizden cevap bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2014, 18:33:11 »
Burak bey corollanın cd mp3 çaları ile aurisin cd mp3 çaları birbirine uymuyor mu. çünkü ben corollanın cd çalarını aurise taktırmayı düşünüyorum. eğer uymuyorsa hiç uğraşmayayım. sizden cevap bekliyorum
Merhabalar forumdan okuduğum kadarıyla deneyenler 1cm civarı bir farkla uymadığını belirtmişlerdi corollanın ki biraz daha büyükmüş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • SÜLEYMAN
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 53000
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 26, 2014, 00:38:38 »
bilgilendirme için sağolun