0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende iphone 5s var,mesaj okumuyor. Mesaj okuma özelliği samsung s3 ve üstü için geçerli. İnternete bağlanmak için cihazdaki kişisel erişim noktasını açın sonra touch 2 deki telefon logolu tuşa basın internete bağlan a tıklayın izinleri verin tamamdır
Bende de 4S var mesaj gelince ekrana düşüyor ve okuyorum. Sadece telefonla arabayı eşleştirdim.
ömer bey emin misiniz? ben güncelleme sonrası olur diye düşündüm ama emin değilim bende neden olmuyor ki ? çok kafam karıştı ben servisi aradım sordum çalışan kişidede iphone vardı bende olmuyor malesef dedi
Merhaba Touch ve touch 2 arasindaki tek fark navigasyon mudur. Tesekkurler
touch 2'de de navigasyon yok, touch 2 and go olursa navigasyon var. aralarındaki fark touch 2' nin multimedia özellikleri biraz gelişkin en barizi cep telefonunu olduğu gibi ekran üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.
Tesekkurler bendeki arac 2014 1.6 advance multidire s sanirim sadece touch ekran var bu touch 2 premium paketlerde mi var sadece.
Corolla ise touch 2 var auris ise yeni üretilenlerde touch 2 koydular
2015 advance touch2 ekranda bende onatamıyorum birşeyler eklense acaba olurmu bende 3 ay sonra 2015 1,33 model alan arkadaş servisinde orjinal ekranı taktırdı onda tv bile izliyor ben anlamadım bu multi medya işini yardımcı olursanız sevinirim
oynatabiliyoruz. http://car-solutions.com/en/video-cable-for-toyota-touch-2-entune-monitors.phplinkteki kablo ve bir tane cihaz gerekiyor. örneğin media box yada android box tarzında bir cihazla beraber video oynatabiliyorsunuz. arkadaşınızın aracındaki ekran sonradan takılan farklı marka ekrandır büyük ihtimal
aracı aldığı servise taktırdı..acaba servis piyasada satılan ürünlerdenmi takıyor...birde navigasyonda var içinde..linkteki kablo yabancı bir sitede satışa sunulmuş ne kadar güvenilir acaba birde media box yada android box bunlar nasıl bir ürün nerden temin edebilirim..pis taktım ben bu video klip işine çözmem lazım saygılar
benim araç 2013 yılı 12. ay uretimi 1.4 d4d premium acaba bendeki ekran touch mı touch 2 mi