0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bi otomatiğe alıyorumyüz felcine ramak kalıyor
Ali hocam bir konuda daha okumuştum bu serzenişini ama hiç dikkat etmedim herhalde bendeki durum ne. İnan ben hiç senin yaşadığın sıkıntıyı yaşamadım yada çok dikkat etmedim. Ayarlar ne konumda kaç dereceye ayarlı senin klima, bende deniyeceğim bakalım durum ne. Bende yavaştan yavaştan soğutuyor
aslımda soğutmada da durum aynı ama bendeki sorunun nedeni aracım füme sıcak oluyor bende direkt 20 derecey otomatik ayarlayımca yardırıyor aslında araba da haklı ama soft mod olmasını isterdim
Otomatik mod sadece İlkbahar ve Sonbahar için kullanılmalıdır, Yazın hızla istenen ısıya ulaşır ve yavaşlar, bu yavaşlama süresince terlersiniz, oysa bir veya iki kademe üstte manuel sabit üflemelidir.
avensis aracımın klima ısıtma soğutması çok iyiama bir eleştirim varotomatik mod koymuşsun be capon abi bu araca çoluk çocuk binecekyazın bi açıyosun otomatik moduyüzüne doğru son sürat üflüyoralman arabalarının c hatta b sınflısnda bilelow ve hıgh modu var basıyosunyavaş yavaş soğutuyorben bi otomatiğe alıyorumyüz felcine ramak kalıyor
Tekin abi bu konuya katılmıyorum.Çünkü o kadar çok sensör var ki ihtiyacı çok hızlı sezebiliyor.Mesela cama yakın soldaki sensör güneş sensörüdür. Araç güneşe doğru gidiyorsa torpido çok ısınacagından otomatik modda iken fanı hızlandırır. Güneş farklı açıya geçince tekrar yavaşlatır.Ben sürekli AUTOda kullanıyorum ve şikayetçi değilim.