Merhaba arkadaslar,
Yeni 2014 model Verso'mu 2 ay kadar once almıştım. İphone5 cep telefonumu bluetooth üzerinden Toyota Touch sistemiyle eşleştirmede sorun yaşıyorum. Aracı aldıktan sonra ilk 2 hafta boyunca herhangi bir sorun yasamadım; sonra bir gun ne benim ihone5'im ne de arkadaşlarımın iphone 5'leri eşleşememeye başladı. Telefonun bluetooth ayarlarından toyota touch'a bağlanmaya çalıştığımızda telefonlar bağlantı kurulamadığı mesajı veriyor. Diğer marka (LG, Samsung) akıllı telefonlarda böyle bir sorun yasamıyorum, diğer markalar sistemle olması gerektiği gibi sorunsuz eşleşiyor.
Acaba böyle bir sorun yaşayan, bu sorunun kolay bir çözümü varsa bilen var mı?
Gecen hafta 1000km kontrolü sırasında sorunu servise anlattım; ancak onlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını, toyota touch sistemini söküp detaylı bir inceleme yapmak gerekebileceğini söylediler; ben de biraz beklemek istemediğim için, biraz da konuyu önce foruma danışmak istediğim için şimdilik bekleyelim dedim.
Yabancı forumlarda iphone'ların araç medya sistemleriyle eşleşme konusunda sorunlar çıkarabildiğine dair bazı yorumlar görmüştüm.
Bilgisi önerisi olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar,