0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kışın Kışlık lastik kullanmak her zaman için daha mantıklıdır, Allah korusun, lastik yüzünden başınıza bir iş gelip, hem canınızı hem malınızı tehlikeye atmak var işin ucunda, Ankara'da kış şartları malum zaten, ben kesinlikle kışın Kışlık lastik kullanmanızı öneririm...Ayrıca artık kış lastiği yasal olarak da bir zorunluluk...Aracın lastik ebatı büyük olduğundan fiyat biraz fazla olacaktır tabi...Bu arada aracınız hayırlı olsun, bana göre CR-V'nin en güzel kasası, hele bir de güne renk+bej döşeme olunca harika oluyor...
Merhaba forum dostlarum 2010 otm. corollamı sattım. 2008 otm. honda crv aldım üzerindeki lastikler 2011 16 hafta çıkışlı yani anlayacağınız ömrünü doldurmuş sayılır lastik ölçülerim 225 ' 60 ' 18 sizce 4 mevsim bir lastik alıp geçeyim mi yoksa yaz ve kış olarak ayrı ayrı mı alayım ? Araç hafiften suv olunca lastik fiyatları baya bir yükseliyor tavsiyeleriniz nelerdir ?
Ankara da kışlık lastik her an lazım olabilir kış şartlarında. Tavsiyem kışlık lastik alın.Crv uzun zamandır hedefimdeki araç. Konu dışı ama yakıt, yol tutuşu vs nasıl. Birde özel değilse ne kadara aldınız ?
Farklı yıllarda yaşadığım tecrübe,Her ikisindede aynı karlı dağa tırmanış;Bende 4 mevsim lastik ve çekiş kontrol yok 2006 Corolla- Arkadaşta Yazlık lastik ve çekiş kontrol var C5= Tırmanılabilen yer aynı. Bende Kışlık lastik ve çekiş kontrol var Hybrid- Arkadaşta 4 mevsim lastik, 4x4 çekiş kontrollü Ssangyong Cip = Tırmanılabilen yer daha yüksek ama aynı.Buzlu zamanlarda araç kullanılacaksa kesinlikle Kış lastiği alınmalı. Zaten neler yaşanacağı görüleceği için atlatılan ilk risk ile lastikler kendini hemen amorti edecektir.
Tekin bey lastik olayı tamam yazlık kışlık ayrı alacağım gelelim 08 crv triger sorununa internette araştırdım epey ama bulamadım aracım 120 bin km trigeri zincir mi ? Kayış mı ? Değiştirmeyi düşünüyorum trigeri acaba değişim periyotları nedir ? ...
İlk girdiğim yabancı bir forumda Zincir olduğundan bahsediliyor.Doğal olarak ses gelmedikçe değişim yapılmıyordur. Yinede emin olmak için yetkilinize sorun.