Gönderen Konu: AURİS CD MP3 ÇALAR BOZUK NE YAPSAM? TAMİR Mİ YOKSA ÇIKMA MI TAKSAM  (Okunma sayısı 1434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar sonunda arabamın cd mp3 çoklu cd çaları bozuk olduğunu anlamış olduk ancak RADYO çalışıyor. Tamir için Ankara da bir tamirci ile görüştüm cd okuyucusu değişecek diye tahmin ediyorum dedi ce abartı bir fiyat verdi.  şimdi size danışacağım nokta bu cd çalarımı tamir mi ettirsem yoksa auristen çıkma çok az kullanmış olan bir cd çalarla değiştirsem mi? çünkü yaklaşık ikisi de aynı fiyata geliyor. tek farklı olan nokta bendeki 6 lı cd mp3 çalar olması. bunun yanında benim araç 2009 model makyajsız kasa auris , satın alıp taktıracağım cd mp3 çalar ise 20011 makyajlı kasa auristen çıkma ölçü olarak uygun olur mu. baktığım kadarıyla ikisi de aynı görünüyor. şimdiden teşekkür ederim. ayrıca tamir etme durumu olursa Ankara da tavsiye edebileceğiniz güvenebileceğim tamirci var mı?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: AURİS CD MP3 ÇALAR ERROR HATASI VERİYOR
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2014, 00:04:31 »
Teypın uzerınde load tusu varmı.Varsa changer dır.Versoda load yuduna basıp cd lerı oyle calıstırıuorsunuz.
Ben bu zamana kadar en son kasa da dahıl aurısın tum donanımlarda 6 cd calar yoktu.Blue modelı de en ust donanım degıl.ara donanım cıktı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2014, 00:46:10 »
Teypın uzerınde load tusu varmı.Varsa changer dır.Versoda load yuduna basıp cd lerı oyle calıstırıuorsunuz.
Ben bu zamana kadar en son kasa da dahıl aurısın tum donanımlarda 6 cd calar yoktu.Blue modelı de en ust donanım degıl.ara donanım cıktı
tuncay hocam çok teşekkür edrim cevabınız için. tabi bendeki changer yani 6 lı cd çalar. açıkcası çalışmasını beceremedim.  cd yi koyduktan sonra load tuşunu basılı mı tatacağız. biraz detay anlatırsanız sevinirim. aracı yeni aldım zannedersem çalıştırmasını beceremedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2014, 01:29:31 »
Kullanma kılavuzunuz yoksa buradan faydalanabilirsiniz

http://turkiye.toyota.com.tr/Kilavuz/Default.asp

Auris 09 modelde sayfa 263 te anlatıyor :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar sonunda arabamın cd mp3 çoklu cd çaları bozuk olduğunu anlamış olduk, ancak RADYO çalışıyor. tamir için Ankara da bir tamirci ile görüştüm cd okuyucusu değişecek diye tahmin ediyorum dedi ce abartı bir fiyat verdi.  şimdi size danışacağım nokta bu cd çalarımı tamir mi ettirsem yoksa auristen çıkma çok az kullanmış olan bir cd çalarla değiştirsem mi? çünkü yaklaşık ikisi de aynı fiyata geliyor. tek farklı olan nokta bendeki 6 lı cd mp3 çalar olması. bunun yanında benim araç 2009 model makyajsız kasa auris , satın alıp taktıracağım cd mp3 çalar ise 20011 makyajlı kasa auristen çıkma ölçü olarak uygun olur mu. baktığım kadarıyla ikisi de aynı görünüyor. Şimdiden teşekkür ederim.  Ayrıca tamir etme durumu olursa Ankara da tavsiye edebileceğiniz güvenebileceğim tamirci var mı?